I sentrum kan du snakke med eksperter på lyd og bilde.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Interiør

Lyd og lys i mørketiden

Når vinteren kommer velger mange å stenge mørket ute og nyte kveldene i sofakroken. Da gjør det ekstra godt med et ordentlig lyd og bilde-system i stuen. Vi har tatt kontakt med ekspertene, og fått gode råd og veiledning på hva og hvordan vi kan gjøre mest mulig ut av de nyeste systemene i god tid til vinterdvalen.

Lyd og lys i mørketiden
Soundgarden i Østre Murallmenningen 18 inviterer deg innom butikken for en gøy lytteopplevelse.

Soundgarden

Vi i Soundgarden føler vi er heldige som vi får jobbe med noe som faktisk sprer glede. Lyd er blitt en stor del av livene til folk flest og vi hører musikk i flere timer daglig. Så hvorfor ikke unne seg den beste lytteopplevelsen.

Soundgarden tilbyr både små stativhøyttalere og store gulvstående høyttalere, platespillere, radioer og det meste av lydløsninger for hjemmet. Med et kombinert fokus på at ting skal både låte og se bra ut tilbyr de freshe løsninger. Selv for de på farten finnes et rikt utvalg av ørepropper og hodetelefoner.

For kundene i dag er det mer viktig at ting skal fungere enkelt og sømløst. Flere vil ha høyttalere i alle rom, men samtidig ha det usynlig. Soundgardens ansatte setter seg gjerne ned med plantegninger tidlig i en bygge- eller oppussingsprosess og ser på hvordan du kan få innebygde høyttalere i vegger og tak.

Vi håper du kommer innom butikken for å høre på noe gøy!

Lyd og lys i mørketiden
I utstillingslokale til Bang & Olufsen på Tårnplassen kan du høre lyden, føle håndverket og se designet med egne øyne.

Bang & Olufsen

Som lokal forhandler er Bang & Olufsen spesialister på å tilby sine kunder magiske Bang & Olufsen opplevelser innenfor design, lyd og bilde.

I deres utstillingslokale på Tårnplassen i Bergen sentrum kan du utforske alle kjerneprodukter fra Bang & Olufsen – inkludert Tv-er, stereohøyttalere, bærbare høyttalere, hodetelefoner mm. Hør lyden, føl håndverket og se designet med egne øyne.

Inne i lokalet finner du egne eksperter som hjelper deg å skreddersy det perfekte oppsett med plassering, lyd og innredning etter dine behov og ønsker. Sertifiserte installatører kan skjule alle kabler, bruker de fineste materialer og skaper et system som fungerer sømløst og er perfekt integrert i ditt hjem.

Lyd og lys i mørketiden
En av de største HiFi Klubben-butikkene i Norge finner du i Gågaten. Her finner du nesten hele Klubbens sortement utstilt. Butikken har bla. fire demonstrasjonsrom og egen "custom install" avdeling for innebygging av lydsystem.

HiFi Klubben

HiFi Klubben i Gågaten er en av de største butikkene i «klubben» i Norge. Sentrumsbutikken byr på demonstrasjonsmuligheter og lagerhold av nesten alle modeller i Hi-Fi Klubbens sortiment. Butikken har store arealer med utstilling av alt som kan friste lyd- og bildeinteresserte, og fire separate demonstrasjonsrom sørger for at du kan foreta ditt valg i ro og fred.

Er du i gang med oppussing eller bygger nytt hus, så har HiFi Klubben et stort utvalg av innbyggingsprodukter og en egen ’custom install’ avdeling.

HiFi Klubben ble etablert i 1980. Personalet har erfaring helt fra den gangen CD-spilleren var en stor nyhet, og vil kunne guide deg fram til en løsning som passer for deg. Uansett hvilke spørsmål du måtte ha vil de stort sett kunne hjelpe deg, også om du lurer på ting som vedrører gamle produkter av merker butikken ikke selger.

HiFi Klubben utfører også reperasjoner av de fleste merker, i samarbeid med et lokalt verksted med svært god kompetanse innen alle produktkategorier, også high-end produkter.

«Klubben» er helt enkelt «ganske alminnelige entusiaster» som elsker å løse dine behov, uansett om du skal handle lite eller stort.

Lyd og lys i mørketiden
Power i Gågaten, like ved inngangen til KlosterGarasjen, har sentrums største utvalg i lyd og bilde produkter.

Power

Power Bergen Sentrum ligger sentralt i starten av Gågaten i nær tilknytning Klostergarasjen og har bla. sentrums største utvalg i lyd og bilde produkter.

Power har stort utvalg av TV i alle størrelser, kvaliteter og prisklasser. Det tilbys Calman TV kalibrering – fargekalibrering som gir en eksepsjonell hjemmekinoopplevelse med optimalisert farge, slik at forbrukerne kan se filmer, TV-serier akkurat slik filmskaperen har tenkt. For en best mulig TV-opplevelse kan Power også tilby et bredt spekter av hjemmekinoanlegg for en fantastisk film og musikkopplevelse. Du finner også stort utvalg i lydprodukter som DAB radio, bærbare lydprodukter, hodetelefoner, smarthøyttalere og tilbehør.

Power tilbyr ulike typer levering og montering etter ditt behov, og er så trygge på at de finner riktig produkt for deg, at de tilbyr 60 dagers åpent kjøp. Bytt til en annen vare eller få pengene tilbake.

Duet Audio AS

Duet Audio AS er en Hi-Fi butikk- og importør av en rekke eksklusive merkevarer. Butikken ligger bare få minutter fra bykjernen, i C. Sundts gate, like etter Gågaten.

Her finnes alt fra tradisjonelle stereoanlegg, hjemmekinosystemer og imponerende smarthus-løsninger til forbruker- og bedriftsmarkedet. Butikken er også kjent for sitt unike utvalg av hodetelefoner og hodetelefonforsterkere.

Duet har et bredt produktsortiment, men med et tydelig fokus på eksklusive produkter. Du finner høyttalere fra ca kr 10.000 helt opp til 2 millioner.

God kundeservice og ærlig rådgivning er nøkkelpunkter og du et Audio er stolt av å kunne bygge langvarige kundeforhold og gode relasjoner.