gift_img
BELIGGENHET
Gatenavn: Østre Murallmenningen 18
ÅPNINGSTIDER

Mandag: 11:00 – 18:00
Tirsdag: 11:00 – 18:00
Onsdag: 11:00 – 18:00
Torsdag: 11:00 – 19:00
Fredag: 11:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 15:00
Søndag: Stengt

Eksperter på lyd produkter og alt som hører til.

Vi er stolte av å tilby markedets beste utvalg av hodetelefoner og et rikt utvalg av kvalitetsprodukter innen lyd og bilde. Våre butikker fører et bredt utvalg av lydprodukter og kan tilby fantastiske lydopplevelser i våre lytterom.

Vi har kompetente og engasjerte medarbeidere som hjelper med løsninger tilpasset ditt unike behov. Vi tilbyr bare de produktene som lever opp til våre høye krav til ytelse og design, det gjør det enklere for deg å velge. Er du opptatt av kvalitet og ønsker personlig service, er  Soundgarden stedet for deg. Kom innom for kjøpshjelp fra en av våre kompetente ansatte!

Vi tilbyr mer enn bare produkter

Soundgarden selger ikke bare produkter. Det vi egentlig tilbyr er god rådgivning innenfor lyd & bilde. Vi kan hjelpe deg med å sette sammen produkter som er tilpasset deg og ditt utstyr. Ved å lage en rask skisse av stuen eller hjemmet ditt kan vi planlegge god organisering og plassering av ulike komponenter.

Soundgarden er en kjede med seks butikker, samt nettbutikk, som spesialiserer seg på salg av kvalitetsprodukter innen Hi-Fi, portabel lyd, hodetelefoner, installerte lyd-løsninger og alt som hører til.

Vi har kunnskapsrike, serviceinnstilte og engasjerte medarbeidere med kunden i fokus.

BRANSJE

Spesialbutikker

VAREGRUPPE

Lyd / Bilde