TRIPLE bålpannen en hyllest til åpne ildsteder – den mest originale formen for varme og hygge. Tre identiske deler fullfører hverandre i noen få enkle trinn for å danne én solid stor helhet. Like enkelt kan den demonteres for mobilitet og transport. Du får den hos Wallendahl.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Interiør

Lun stemning på uteplassen

Det finnes ikke noe så stemningsfullt som det å samles om et bål med vakre flammer og deilig varme. Nå når lysere kvelder gjør sitt inntog, er det på tide å gjøre klar uteplassen til ny sesong, og vi har samlet våren og sommerens mest trendy nyheter fra ekspertene på området.

Sommerblomster

En koselig krukke på trappen er en fin og innbydende velkomst til deg selv og de som kommer på besøk. Bruk for eksempel helleborus , som kan være nydelig året rundt, og tåler kulde godt. Den trives i både krukke og bed, og kan plantes ut tidlig.

Bellis, du kjenner den kanskje som Tusenfryd, er en skjønn, liten vår og sommerblomst, og finnes i hvit, rosa og rød. Nydelig til både 17. mai og resten av sommeren. Det samme gjelder stemorsblomster – en klassiker. Alltid like vakre og finnes i en mengde fine fargekombinasjoner.

Har du god plass? Hvorfor ikke plante et Magnoliatre, som du kan nyte i mange sesonger fremover.

Har du spørsmål eller føler deg inspirert? Ta deg gjerne en tur innom Toneblomst, så hjelper de deg gjerne.

Nygaards eftf. Toneblomst

Lun stemning på uteplassen
Wallendahl anbefaler Höffats Cube - en smart løsning som skaper bålkos, men fungerer som krakk eller sidebord når den ikke er i bruk.

Nyt lange kvelder

En bålpanne gir ikke bare god stemning, men også varme, og gjør kalde sommerkvelder til en lun opplevelse – og på den måten kan en utepeis forlenge tiden utendørs. Wallendahl anbefaler for eksempel Höffats Cube – en smart løsning som skaper bålkos, men fungerer som krakk eller sidebord når den ikke er i bruk.

TRIPLE bålpannen en hyllest til åpne ildsteder – den mest originale formen for varme og hygge. Tre identiske deler fullfører hverandre i noen få enkle trinn for å danne én solid stor helhet. Like enkelt kan den demonteres for mobilitet og transport.

Suppler gjerne rundt bålet med stoler fra Fiam – komfortable solstoler med aluminiumsrammer som gjør dem lette og enkle å flytte på.

https://www.bergensentrum.no/bedrift/wallendahl/

Lun stemning på uteplassen
Hos Glass Thomsen finner du ORA-lyktene fra AYTM.

Finn den rette stemningen

For den siste finishen på ditt trendy og moderne uteområde for sommeren, anbefaler vi litt ekstra belysning for den riktige stemningen. Hos Glass Thomsen finner du ORA lyktene fra AYTM. Lyktene er minimalistiske og passer godt inn i en moderne setting. I pulverlakkert stål tåler de sommerværet godt, og kan faktisk stå ute helt til frosten kommer tilbake – da trives de bedre inne. Lyktene kommer i fire størrelser; 28cm, 43cm, 58cm og 72cm og prisene rangerer fra 729kr til 2199kr.

Glass Thomsen