Den 29. juni åpner O´Connor's i den historiske bygningen i Svensgården på Bryggen
Mat og drikke

O’Connor’s – Et lite stykke Irland midt på Bryggen

Etter mange år med restaurering åpner Olav Thon Gruppen bar i selveste Svensgården, og datoen er ikke tilfeldig.
– Nå har vi fått skjenkebevilgning og jobber på for at baren O’Connor’s skal stå klar til 29 juni, sier Joachim Langebrekke, driftsansvarlig i Resthon.

Bryggen i Bergen blir snart hjem til en ny attraksjon når O’Connor’s Irish Pub åpner dørene 29. juni 2024. Etter stor suksess i både Ålesund og Oslo, bringer O’Connor’s nå litt irsk sjarm til Bergen, plassert i den ikoniske Svensgården på Bryggen 27.

– Det er jo ikke akkurat tilfeldig at vi velger 29 juni, det er jo fødselsdagen til Olav Thon som da har 101 års dag, sier Joachim Langebrekke, driftsansvarlig i Resthon.

O’Connor’s – Et lite stykke Irland midt på Bryggen
Maleren maler baren i stil til den historiske bygningen.

Olav Thon Gruppen leverer autentisk irsk atmosfære

O’Connor’s Irish Pub er kjent for å bringe ekte irsk pubkultur til Norge, og Bergens nye pub er intet unntak. Bygget, som også inkluderer Pütterstuen – det største trehuset på Bryggen, har gjennomgått nøye restaurering for å bevare sin rike historie som strekker seg flere århundrer tilbake. Bygget har i mange år vært eid av Olav Thon Gruppen, men det er mange ting en ikke får gjort på en gammel bygård, så prosessen har tatt lengre tid enn forventet.

  • Restaurering er ingen fillesak, bygningen skulle bare være stengt i 6 mnd og det ble til 18 år, så det er klart vi er giret på å endelig åpne.
O’Connor’s – Et lite stykke Irland midt på Bryggen
Den unike baren på O'Connor's i Svensgården på Bryggen skal tilby hele 16 øllinjer.

189 irske kvadratmeter

Med en fantastisk utsikt over Bryggen fra det utendørs serveringsområdet, tilbyr O’Connor’s en perfekt setting for både avslappende kvelder og livlige sammenkomster. Puben vil vise direktesendte fotballkamper, livlige live-musikere i helgene, og etterhvert servere varm pubmat som passer til enhver anledning. Det er også perfekt å arrangere ditt neste event her!

– Det er jo en spesiell bygning med mye historie, noe vi ønsker gjestene skal få følelsen av, samtidig som de hygger seg med noe godt i glasset og fotball-EM.

O’Connor’s – Et lite stykke Irland midt på Bryggen
Her får du sett EM-kampene på storskjerm.

Musikk hele sommeren

I tillegg til den offisielle åpningen 29. juni, planlegger O’Connor’s å tilby live musikk hele sommeren – helt gratis! Dette gjør puben til en perfekt destinasjon for både lokale og turister som ønsker å nyte sommeren med god musikk, noe godt i glasset og en herlig atmosfære.

O’Connor’s – Et lite stykke Irland midt på Bryggen
De orginale dørene bærer preg av mye historie.

Bli med på åpningen av O’Connor’s!

Sett av datoen og bli med på åpningen av O’Connor’s den 29. juni 2024. Opplev en uforglemmelig atmosfære, god underholdning og ekte irsk gjestfrihet i hjertet av Bergen.

– Det vil være en feiring med inviterte gjester fra kl. 16-18, og så er alle hjertelig velkommen etter kl. 18, vi gleder oss enormt.

Du finner O’Connor’s på Bryggen 27.

Åpningstider: Mandag- søndag 12:00- 02:00