Anita Sunde er Area Sales manager hos Spaces og Regus i Bergen, og tilbyr kontorlokaler i Media City, Vaskerelven og på Flesland. Som kunde hos Spaces har du også tilgang på 3500 andre kontorsentre verden over. Det internasjonale aspektet er en ekstra bonus for bedrifter og ansatte som er mye på reisefot, men løsningen lokker også miljøentusiastene på banen. I tillegg til muligheten for en mer hybrid arbeidsdag, reduseres både kostnader, miljøavtrykk og tid hos mange.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Tjenester

Trangt på hjemmekontoret? Kom til Spaces!

Hos Spaces i Vaskerelven og i Media City yrer det av liv. En kreativ og spennende blanding av store selskaper, små nystartede bedrifter og enkeltpersonsforetak holder til her. I alle de forskjellige kontorlokalene, kontorlandskapene og fellesområdene både jobbes det, prates og sosialiseres på tvers av interesseområder og jobbfokus. Anita Sunde overværer det hele med en stødig, profesjonell og behjelpelig hånd.

– Vi er et sted som oppmuntrer til samhold i samfunnet, og forsøker å kombinere et åpent og velkomment fellesområde, med mulighet til å lukke døren når det trengs, sier Anita. Hun er Area Sales Manager hos Spaces og Regus i Bergen, og er ansvarlig for utleie av lokalene både på Media City, Vaskerelven og Flesland.

Ulike lokasjoner

– Det er noe forskjell i hvilke foretak og selskap som ønsker kontorplass på hver lokasjon. Media City er hipt, og mange som ønsker å være en del av miljøet der borte ønsker seg dit. Det er jo også en del innen mediebransjen som jobber på denne måten, og ønsker å finne likesinnede, forklarer hun.

Samtidig er lokalene i Vaskerelven ideell for dem som ønsker å være en del av sentrumslivet. Her får man oppleve alt som bobler i byen på nært hold, og det florerer av muligheter og bransjer i Vaskerelven.

Trangt på hjemmekontoret? Kom til Spaces!
Foajeen hos Spaces i Vaskerelven 39.

Etterdønningene av pandemien

– Vi ser at trendene lener mer og mer mot alternative kontor og arbeidsplasser. Spesielt i etterdønningene av korona har mange oppdaget fordelene med hjemmekontor, og er mindre avhengig av et fast jobbsted 5 dager i uken. Mange bruker bare kontoret på dager de har møter eller velger en 3+2 løsning i jobbuken. Da er det unødvendig med enorme kontorbygninger til et selskap, hvor mye står tomt dag ut og dag inn.

– I stedet kommer de hit, og leier et visst antall kontorer for faste priser, og hvor absolutt alt av faste kostnader er inkludert, smiler Anita. Hun tror utviklingen kommer til å fortsette, og at Spaces bare vil vokse i årene fremover.

Trangt på hjemmekontoret? Kom til Spaces!
Spaces i Vaskerelven åpnet i 2020, og vant Bergen kommunes Arkitektur- og byformingspris 2020. Lokalene er store og romslige, uten følelsen av verken kjedelig kontorbygg eller innestengte arbeidsplasser.

En rekke fordeler

Som kunde hos Spaces får man tilgang til deres 3500 senter og fasiliteter verden over. Bare i Oslo finner man 14 senter, med flere i planleggingsfasen. Det internasjonale aspektet er en ekstra bonus for bedrifter og ansatte som er mye på reisefot, men løsningen lokker også miljøentusiastene på banen. I tillegg til muligheten for en mer hybrid arbeidsdag, reduseres både kostnader, miljøavtrykk og tid hos mange.

Ikke bare leier man lokaler, men har tilgang til lokalets team, som alltid er tilgjengelig til å leies inn på minuttbasis, og står klare til å hjelpe. Uansett om det gjelder behov for administrativ hjelp for en dag, eller bare videreføring av samtaler, er de ansatte hos Spaces der for sine kunder. De kjenner til alt som skjer, og holder maskineriet i gang med god service og kunnskap.

– I tillegg er tilbudet utrolig fleksibelt, legger Anita til. Man kan starte kontrakt på en dag, en måned eller flere år, og det er alltid åpent for å endre avtalen underveis ved behov, og ettersom selskapet vokser og trenger mer eller mindre plass.

Trangt på hjemmekontoret? Kom til Spaces!
Fellesområde hos Spaces Bergen.

Sosial hverdag

Oppå det hele arrangeres det events, og oppmuntres til en sosial arbeidsdag på tvers av bransjer og jobb. Enten man leier lukkede kontorer eller blir en del av et åpent landskap, er man velkommen til å bruke fellesområdene gjennom arbeidsdagen, og mange velger å sitte her både til lunsj eller pause, men også gjerne for et avbrekk i arbeidsdagen med småprating og et nytt perspektiv. Garderobe, dusj- og toalettfasiliteter er alt inkludert i prisen.

Trangt på hjemmekontoret? Kom til Spaces!
De store kontorene mot gatene rommer opptil 8 ansatte, men også kontorene beregnet for èn har høyt under taket og god plass til alt en skal trenge.

Positivt arbeidsmiljø

Spaces i Vaskerelven åpnet i 2020, og vant Bergen kommunes Arkitektur- og byformingspris 2020. Lokalene er store og romslige, uten følelsen av verken kjedelig kontorbygg eller innestengte arbeidsplasser. De store kontorene mot gatene rommer opptil 8 ansatte, men også kontorene beregnet for èn har høyt under taket og god plass til alt en skal trenge.

Spredt gjennom Spaces Vaskerelven er det isolerte telefon- og møterom med tilrettelagt teknologi og komfort. Lyddempende bokser sikrer at man kan holde samtaler uten frykt for å forstyrre andre, og det er flust av åpne sitteplasser å velge mellom over det mange etasjene. Takterrassen er spesielt populær, med gode solforhold og i le for vind og vær.

Gjennom hele bygget ligger en energi av fokus og hardt arbeid, men også smilende, avslappede mennesker som trives med det de holder på med, og ikke minst med hverandre.

– Vi får inn alt fra fiskeri-bransjen til forfattere, og jobber hardt for å skape et komfortabelt, friskt og positivt arbeidsmiljø for dem alle, avslutter Anita.