Smileworks utfør er en rekke behandlinger i nye og moderne lokaler på Galleriet.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Tjenester

Smileworks

Smileworks vil senke terskelen for å oppsøke tannbehandling, med åpningen av en nytenkende tannklinikk på Galleriet.

Tannhelseselskapet Smileworks har nylig åpnet en moderne tannklinikk i 6. etasje på Galleriet kjøpesenter i Bergen sentrum. Ved første øyekast minner kanskje lokalene mer om et velværesenter, men på listen over tjenester finner man altså tannundersøkelse, tannrens og undersøkelse av tannkjøttsykdom – alt til faste priser.

Tilgjengelig for alle

Med mål om å gjøre profesjonell tannbehandling mer tilgjengelig for alle, har Smileworks etablert en klinikk som utfordrer den tradisjonelle tannhelsebransjen som ofte preges av høye og uoversiktlige priser og lav tilgjengelighet.

– Hos Smileworks er kunden i fokus og vi streber etter å tilby den beste kundeopplevelsen for å motivere befolkningen til å prioritere viktig forebyggende tannbehandling, sier tannpleier og klinikkleder i Smileworks Galleriet Cecilie Tronstad.

Fast pris

Nå kan du altså ta den årlige tannsjekken mellom shoppingen på Galleriet kjøpesenter til en fast pris på 390 kroner. Smileworks tilbyr alle tannbehandlinger; fra forebyggende, til estetiske, og selvsagt reparerende behandlinger som boring, rotfylling og oppbygging av tenner.

– Vi har hatt en pangåpning med flere hundre kunder i klinikken de første ukene. Det er tydelig at mange setter pris på at tannhelsebransjen fornyer seg, uten at det går på bekostning av kvaliteten på behandlingen. Vi håper vi kan bidra til å forbedre den norske tannhelsen, gjennom å senke terskelen for å oppsøke tannbehandling, avslutter Tronstad.

Om tannklinikken:

Smileworks er en topp-moderne tannklinikk som gjør tannbehandling rimelig og enkelt for alle, gjennom faste lave priser, enkel timebestilling på nett eller drop-in, og lange åpningstider i sentrale lokaler i hjertet av Bergen. Time kan bestilles på smileworks.no