Den berømte sneakers- og streetwear-butikken tennis på Torgallmenningen har pusset opp og feirer gjenåpningen med unike knalltilbud!

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Mote

Velkommen til nye Tennis!

Tennis på Torgallmenningen har brukt den siste måneden til å pusse opp og fornye begge sine etasjer, og er stolt over å ønske nye og gamle kunder velkommen til sin helt renoverte butikk.

– En full renovering har lagt i kortene en stund nå, og det er utrolig deilig å kjenne på at butikken nå matcher konseptet og Tennis sin profil, sier manager Helene Henriksen.

Samspill i butikken

Tennis har holdt til i Bergen sentrum i over 17 år. De siste årene har konseptet blitt modernisert, det er innført Streetwear i kolleksjonene, og nye eiere overtok i 2020. Alle disse faktorene gjør at en fornyelse er langt på overtid. Helene forteller også at innredningen var sliten etter 15 år med hardt arbeid. Derfor er alt helt fornyet, og byttet ut. Alle overflater, gulv, vegger, og trappen ned i underetasjen totalrenovert.

– Nå samspiller butikken med utvalget vårt, og med det vi selger. Konseptet vårt speiles i butikken, og produktene våre kommer bedre frem, sier Helene.

Sammen med nye eiere er det kommet ny ledelse, og nytt crew på gulvet hos Tennis. Alle har jobbet på spreng for å gjøre butikken klar til nyåpningen tirsdag 1. mars.

Velkommen til nye Tennis!
Etter 17 år i sentrum har tennis-butikken på Torghallmenningen fått nye eiere og butikken er blitt pusset opp!

– Vi jobbet til sent mandag kveld for å ha alt klart, innrømmer Helene. Fremdeles på tirsdag mangler enkelte småting, men butikken fungerer som den skal, og de ansatte er klare for å ta i mot både nye og gamle kunder.

– Alt har kommet til sin rett, og den nye butikken er skapt for å vare i 15 år til. Den er en super bakgrunn for butikken, og henger fint med når sesongene og kolleksjonene våre endrer seg. Det er en stor fordel, sier Helene.

Velkommen til nye Tennis!
tennis på Torgallmenningen tilbyr sneakers og streetwear man ikke finner over alt.

Et mangfold av kunder

Tennis er heldig, med sin fantastiske lokasjon midt på Torgallmenningen. Det grønne skiltet med logo drar oppmerksomhet, og butikken får mange kunder innom hver dag. Både av dem som vet hva de skal ha, og nysgjerrige nykommere.

– Streetwear og sneakers er en litt egen sjanger, og vi har stort fokus på å tilby noe man ikke finner over alt. Eksempelvis har vi merker som ikke finnes i Norge foruten noen forhandlere i Oslo, og vi får tak i modeller som andre butikker ikke har tilgang på. Det gjør at målgruppen vår er de som kjenner markedet og vet hva de ser etter, forklarer Helene.

– Likevel gjør lokasjon og rykte at mange kommer innom på jakt etter noe nytt, eller gaver til en venn eller familiemedlem. I tillegg får vi selvsagt inn en del cruiseturister i sesongene, som alltid er veldig hyggelig.

Velkommen til nye Tennis!
Gjengen hos tennis feirer gjenåpningen med fantastiske priser i kampanjeuken!

Kampanjefeiring!

Helene og de andre i butikken gleder seg over å åpne i god tid til vår- og sommersesongen, og tror fremtiden er god for Tennis. I helgen starter de kampanjer for å feire gjenåpningen, og kan friste med fantastiske priser på en mengde produkter i løpet av den kommende uken.

– I anledning at vi har vært her i sentrum i 17 år, kjører vi på med 17% salg på alle ordinære varer, og 3 for 2 på salgsvarer i nettbutikken! Så håper vi at mange ønsker å komme innom oss på Torgallmenningen den kommende uken, og oppleve vår nye butikk. Nå er vi endelig der vi skal være, og vi holder oss her i mange år fremover, avslutter Helene med et smil.