Vi har snakket med Amalie de Lange D’Agostino hos Pop-Up Outlet By Tennis i Neumannsgate 30.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Mote

Pop-up outlet by Tennis – Merkevarer til merkverdige priser

I sommer overtok nye eiere Tennis, den kjente skobutikken på Torgallmenningen. I den forbindelse ble hele deres underetasje pusset opp, og skoavdelingen i kjelleren ble gjort om til klesavdeling. Nå har Tennis åpnet Pop-up Outlet by Tennis i Neumannsgate 30, hvor skoene fra kjelleren selges ut til reduserte priser – helt til det går tomt!

Nå finner du derfor et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til både herre og dame. Alt fra heler, boots, sneakers, dresssko og mye mer selges til godt rabatterte priser.

Tilrettelagt shopping

Vi har snakket med Amalie de Lange D’Agostino, butikkmedarbeider hos Pop-up Outlet by Tennis. Hun er glad for å kunne ønske kundene velkommen til butikken, og har også kontroll over sosiale medier, hvor produktene som kommer ut i Outlet-butikken, legges ut med bilder og priser. På Facebook og Instagram kan man spørre Amalie om størrelser, reservere sko og til og med betale gjennom Vipps, slik at selve besøket i butikken blir kort og konsist, for dem som er bekymret for smittevern. Ellers er det selvsagt også åpent for å komme inn, prøve skoene på og kjøpe i butikken, noe Amalie anbefaler på det sterkeste.

– Jeg vil jo si det beste er å komme innom en tur i butikken, smiler hun. Da får man muligheten til å prøve skoene på foten og kjenne hvordan de sitter på. Det er fullt mulig å reserve sko gjennom Facebook eller Instagram, og vi gjør alt vi kan for hyggelig kundeservice uansett hvilken plattform vi møter dem på. Der kan man også spørre om ting man lurer på, så svarer vi så fort som mulig. Det kan jo være en fordel i henhold til smittevern å reservere gjennom Facebook eller Instagram, og man kan selvsagt få skoene fraktet hjem til seg om man bor i Bergensområdet.

Pop-up outlet by Tennis – Merkevarer til merkverdige priser
Alt skal bort, til sterkt reduserte priser med opptil 70% rabatt på enkelte merkevarer.

Gode og høye rabatter på merkevarer

Er du heldig nok til å bo innenfor Bergen kan du altså slippe unna med flotte sko til redusert pris, rett i postkassen. Og holder du et øye på Facebook og Instagram, og er raskt ute er det noen virkelig fantastiske tilbud på merker og produkter som ellers ikke settes så mye ned, understreker Amalie.

– Vi har høye heler fra mellom annet DKNY, Trussardi Jeans, Rachel Zoe og ATP på opptil 50% avslag. Det er også stor variasjon av sneakers til dame fra merker som Armani, DKNY, Trussardi Jeans, Royal Republiq, MAMB og flere på opptil 70%, sier hun. Men det er ikke bare damene som kan spare mye penger.

Pop-up outlet by Tennis – Merkevarer til merkverdige priser
Sneakers fra Diadora, Trussardi Jeans, Royal Republiq, Armani og mer opptil 70% avslag hos Pop-up Outlet by Tennis i Neumannsgaten 30, helt til det er tomt!

– Til herre har vi også sneakers fra Diadora, Trussardi Jeans, Royal Republiq, Armani og mer opptil 70% avslag. I tillegg til dette har vi fine boots fra Grenson som holder deg tørr gjennom vinteren på opptil 50% avslag.

Kvalitetsgaven

Amalie tror mange gode, høykvalitets julegaver kan dukke opp under treet fra Pop-up by Tennis i år.

– Vi har for eksempel et stort utvalg av det britiske merke Grenson både til herre og dame. De lager fine skinnsko som kan brukes til fint og hverdags. Jeg vil selv si at alt fra Grenson vil være flotte julegaver. I tillegg vil jeg foreslå sko fra Royal Republiq. Det er et spennende merke som lager sneakers i skinn til herre og dame, samt et utvalg av støvletter til dame. Begge disse merkene finner du rabattert fra 20-50 %. Enda et tips fra meg vil være de høye hælene fra Trussardi Jeans som er på -50%, og ikke minst de burgunderrøde hælene fra DKNY på -30%. Det blir vanskelig å velge, ler hun.

– Om det skulle vise seg at kunden har kjøpt feil størrelse til den som har fått julegaven er det selvsagt mulig å få byttet skoene i en annen størrelse om vi har det, eller i en annen sko!

Herre, dame og barn

Også til barna finner du gode tilbud hos Amalie, så ta en tur innom Pop-up Outlet by Tennis, enten det er i fysisk butikk eller sosiale medier og gjør et kupp til jul.

– Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Det er sko for alle anledninger til både herre og dame. Vi har også flere sko til barn. Alt fra håndsydde skinnsko til sneakers og sandaler, finner du hos oss. Kom innom og gjør en god deal med produkter på 20-70 % avslag, avslutter hun.