Helle Schmidt, Siw-Mette Johnsen og Anita Neverdal gleder seg til å ta i mot nye og gamle kunder i den flotte, nye Zavanna-butikken.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Mote

Nye jaktmarker for Zavanna

Zavanna flytter, men holder seg på kjente trakter. Kjeden, som har holdt til i Kløverhuset, skal overta lokalene på hjørnet av Chr. Michelsens gate, hvor Danske Bank og Krogsveen har holdt til tidligere. 1. september åpner den nye butikken, med stort areal og en ny, fresh start.

– Det er utrolig spennende, og vi gleder oss til å ønske både gamle og nye kunder velkommen, sier de tre smilende ansatte vi snakker med, bare dager før åpning. Helle Schmidt, Siw-Mette Johnsen og Anita Neverdal er fornøyd med butikken som tar form bak dem.

Anita kommer fra Zavanna Kløverhuset, mens Helle og Siw-Mette har jobbet i andre Zavanna-butikker, og er nye til Bergen sentrum. De elsker at butikken nå befinner seg på gateplan, med store vinduer ut til forbipasserende.

– Vi føler oss mer som en del av byen og bylivet. Det er utrolig deilig å se alle som går forbi, og vi ser allerede før åpning at det utvider kundegruppen vår til å inkludere et yngre kundespekter.

Nye jaktmarker for Zavanna
Regionsleder Cecilie Håvåg gleder seg til å ønske nye og gamle kunder velkommen til den nye, store Zavanna-butikken på gateplan i hjørnelokalet i krysset Chr. Michelsens gate og Markeveien. Lokalet har tidligere huset en bank og en eiendomsmekler.

En stor satsing

– Den nye butikken i Bergen sentrum er virkelig en stor satsing for oss. Vi har tro på handel i sentrum og vi har derfor over lengre tid sett etter en bedre beliggenhet. I april måned ble lokalene til Danske Bank og Krogsveen ledig. Dette tror vi er riktig plass for oss å være, sier regionsleder i Zavanna, Cecilie Håvåg. Hun forteller at de med nyåpningen satser på et helt nytt konsept i byen.

Hemmelighetsfulle samarbeid

– Vi har jobbet mye med å skape et miljø som kundene vil trives i. Blant annet kan jeg røpe at vi skal ha et samarbeid med Lie-Nielsen som ligger vegg i vegg med oss. Dette blir helt nytt, og jeg tror ikke noen butikker i Bergen har gjort noe tilsvarende.

Mer vil ikke Cecilie fortelle, og oppfordrer til å komme innom og kikke på hva Zavanna og Lie Nilsen har funnet på.

Nytt, stort og spennende

Størrelse og lokasjon hadde mye å si når Cecilie og Zavanna jaktet på det perfekte stedet å åpne ny butikk. De ønsket å satse større, men ville holde seg innenfor rekkevidde av kundebasen de allerede kjenner og har etablert over årene i Kløverhuset.

– Det er utrolig viktig for oss å være tilgjengelig og synlig for kundene, det er den beste markedsføringen vi kan få. Den nye butikken blir på ca. 250 kvm og blir veldig mye større enn butikken på Kløverhuset. Dette lokalet har alt vi så etter; blant annet 250 kvm over en etasje, god kundetrafikk forbi lokalet, 940 p-plasser i KlosterGarasjen rett over gaten, spisesteder rundt, og selvsagt bare et steinkast fra Torgallmenningen.

Nye jaktmarker for Zavanna
Beliggenheten i hjørnelokalet gateplan midt i byen er meget sentralt og kundevennlig.

Service er alt

Cecilie er stolt og glad for at Zavanna i Bergen kan velge å utvide etter utfordringene det siste året. Hun er fullt klar over at det er et privilegium ikke alle får, og håper alt snart skal gå mot normalen igjen. For henne handler det om å treffe kundegruppen, og å alltid innfri når det kommer til service.

– Det er helt klart at vi har hatt et tøft år som mange andre, og for at sentrum skal komme tilbake til normalen må vi nok også ha turismen tilbake. Men vi er godt fornøyd så langt, og det ser lovende ut. Vi treffer målgruppen vår godt på inspirerende kolleksjon, passform og kvalitet. I tillegg tror jeg at vi innfrir kundenes forventninger til service.

En travel tid

Den siste måneden har lokalet fått en overhaling, både utvendig og innvendig. Det er blitt både større og luftigere, og de store vinduene ut mot gaten slipper inn mye naturlig lys. Butikken og de ansatte er vel verdt et besøk.

Fra åpningsdato 1. september får du 30% på alt i butikken, helt frem til lørdag 4. september.

– Vi gleder oss til å ta i mot både nye og gamle kunder i våre flotte nye lokaler, smiler hele gjengen, får de går tilbake til å utføre siste finish i den nye Zavanna-butikken på hjørnet.