Mat og drikke

Åpning av TeaOlogy på Xhibition – drikken «alle» snakker om

Boble-te førte ekteparet Dennis Ho og Mong-Binh Trinh fra Oslo til Bergen. Den 18. oktober åpnet de dørene til TeaOlogy på Xhibition kjøpesenter i Bergen sentrum.

Faste kunder allerede

Parets karriere i te-industrien startet da duoen oppdaget TeaOlogy sammen i hovedstaden, og det var kjærlighet ved første slurk. Tidligere har de åpnet en vellykket avdeling i Jessheim, og med nykokt te, plantebasert melk og en god dose erfaring, tok de steget videre til Bergen for å omfavne flere i det voksende TeaOlogy-fellesskapet!

⁃ Beliggenheten midt i Bergen sentrum spilte en avgjørende rolle i beslutningen, og Xhibition kjøpesenter var det ideelle stedet for oss. Med store kjeder som Rema 1000, Elkjøp og Normal som naboer, så vi på dette som en garantert strøm av besøkende. En sterk mulighet for vår boblete til å bli en del av byens pulserende liv.

Paret meddeler at det har vært utelukkende positiv respons fra besøkende, etter åpningen på Xhibition. De har møtt flere entusiastiske gjester, som har blitt en del av den sprudlende boble-te kulturen!

–    Vi er enormt takknemlige over den varme mottakelsen vi har opplevd! Flere kunder har allerede besøkt oss gjentatte ganger, og det er en glede å kunne fortelle at vi allerede har faste kunder.

Overraskende ulikheter

Varianter som melkete og «Dirty Chata» har blitt møtt med begeistring og nysgjerrighet fra bergenserne, og siden åpningen har de oppdaget geografiske forskjeller fra by til by.

⁃ De mest populære produktene vi produserer nå er melkete. Dette var ganske overraskende, da dette er en mer avansert drikk. Til denne typen legges det gjerne til tapiocaperler, og vi har måttet koke mye mer tapioca enn det vi er vant til fra tidligere. Vi selger mest iste på vår andre avdeling. Det er utrolig gøy og spennende å se at preferansene er så store fra by til by, forteller ekteparet.

Duoen kan dele at det er store nyheter på vei inn i menyen. Koreanske corndogs er blant de første – en populær fritert matrett, som kan variere stort i innhold. Retten kan tilberedes i både søte og salte varianter, og ifølge Dennis er de som skapt til å nytes sammen med boblete. På Xhibition har de ansatte fått flere forespørsler om TeaOlogy’s premiumdrikker. Disse er på vei til å bli introdusert på menyen i Bergen! Teene som tilbys i denne kategorien, blir det lagt stor vekt på bruk av norske råvarer. Det beskrives som en mer kompliserte drikk, med større fokus på detaljer og intrikate smaker.

En sterk merkevare

Ekteparet har spennende planer for tiden fremover, og TeaOlogy er kjent for sine gøyale arrangementer. I Oslo har TeaOlogy hatt stor suksess med ulike typer eventer. Besøkende har fått oppleve smakstester, BTS-arrangementer og halloweenfester. Dennis og Mong ser frem til å kunne bringe de populære trendene til Xhibition.

⁃ Vi ønsker å skape minneverdige opplevelser for våre kunder, slik at de som besøker TeaOlogy, får du en helhetlig opplevelse! Vår visjon for TeaOlogy Bergen er å introdusere bergenserne for fantastiske smaker og skape et sted der folk i alle aldre kan hygge seg med god mat og drikke, forteller paret.

TeaOlogy er å finne i 1. etasje på Xhibition kjøpesenter, på hjørnet Olav Kyrresgate/Rådhusgaten – samme inngang som Magic Hotels.