Italienske smaker og god stemning hos Delicatessen på Galleriet.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Mat og drikke

Storsuksessen fortsetter for Delicatessen

Har du besøkt Delicatessens nyoppussede lokaler på Galleriet? Før jul kunne den populære spesialforretningen ønske velkommen til ny og flott butikk i 1. etasje på Galleriet. Etter en lengre periode som pop-up er det deilig å kjenne på enda mer permanente lokaler, tilpasset butikkens behov og image.

Det er atmosfære, italiensk gjestfrihet og service som står i fokus hos Fabio Russo og de andre ansatte hos Delicatessen på Galleriet. Her får man servert ekte smak av Italia gjennom alt fra duftene som møter deg utenfor, produktene som stilles ut på rekke og rad, og selvsagt, hos de ansatte.

– Mange kommer innom butikken vår bare for å nyte, og mimre tilbake til solfylte feriedager i Italia. Vi er alltid klare med gode samtaler, og gjør vårt ytterste for at kundene våre får en hyggelig handleopplevelse hos oss, forteller Fabio. Han tror at det er denne helhetlige pakken som gjør Delicatessen til noe helt spesielt i Bergen sentrum.

Et suksessrikt eventyr

Delicatessen startet som en av mange boder på Bergen Julemarked, og etter flere år med stor suksess, ble det også Pop-up Delicatessen på Galleriet. Nå er butikken blitt permanent, og den er pusset opp og utvidet, for å enda bedre tilrettelegge for varer og behov. Fabio håper på enda flere lokasjoner i fremtiden, men holder foreløpig fokus på nyåpningen hos Galleriet.

– Vi har fått strålende tilbakemeldinger, og er veldig takknemlig for både Galleriet og kundene våre, som gjør at vi kan fortsette. I den nye butikken har kundene mer plass til å bevege seg rundt å kikke, vi har plass til et langt større sortiment, og mye spennende å smake fra hele verden, sier Fabio med et smil.

Delicatessen er dekorert med oster av alle slag, og det skal godt gjøres å stå i mot en liten tur innom når man kommer forbi. Hundrevis av kunder kommer innom hver uke, og spesielt mot helg og høytider er det fullt kjør for de ansatte.

Storsuksessen fortsetter for Delicatessen
Den nye butikken gir rom for nye varer.

Spesialforretning

Det er ikke hvilke som helst varer som tas inn her. Spesialbutikken tar inn eksklusive og one-of-a-kind produkter, som ellers er vanskelig å få tak i. Dette er italiensk av første klasse, og det uten den store prislappen som vi ofte ellers asossierer med denne type produkter.

– Det meste vi tilbyr er eksklusivt hos Delicatessen. Vi er ikke avhengig av store importselskaper, men bruker våre kontakter fra lange år med reising, og erfaring i bransjen. De fleste av våre importører er små, nisje-produsenter som spesialiserer seg på enkelte produkter, og gjør det på best måte, sier Fabio.

Storsuksessen fortsetter for Delicatessen
Hos Delicatessen på Galleriet er det mange spennende smaker å velge i.

Osterevolusjon

Hos Delicatessen kan man få Guanciale til å lage autentisk Pasta Carbonara, eller modnet Prosciutto som kan være svært vanskelig å finne ellers. Men kronen på verket er det store og omfattende utvalget av oster.

– Noen av våre mest populære oster er ukjente, men helt spesielle. Vi har Parmigiano Reggiano som har vært lagret i 40 måneder, og flere andre fantastiske oster til høytiden. Spør oss gjerne dersom du ikke vet hva du vil ha, så hjelper vi deg med et godt utvalg, som passer deg og dine preferanser.

Hos Delicatessen er det stort fokus på pris, og det store utvalget kombinert med lave priser gjør dem til en sterk konkurrent på markedet. Kvalitet, pris og service står høyt her, og det selges heller større kvanta for lavere pris, enn motsatt.

– Mange av våre kunder sier at vi har startet en osterevolusjon, ler Fabio.