Rebel i Vaskerelven tilbyr tre etasjer med lunsj og brunch-meny på dagtid, delemeny og coctailbar på kvelden og utested i helgene. Foto: mediahusetbergen

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Mat og drikke

Rebel: Et voksent tilskudd til byen

I det røde huset på hjørnet i Vaskerelven har ting endelig begynt å røre på seg. Nå kommer Rebel! Frem til klokken 18 et nytt og avslappet lunsj/brunch-konsept. Men når kvelden kommer er det tid for å bytte ut sandwicher med delemeny, og en høykvalitets cocktailbar åpnes. Rebel er det perfekte stedet for vennegjengen som vil utforske forskjellige smaker og alternativer på en sosial måte.

Lokalet har fått en moderne makeover, fresht med en vintage følelse. Her går det i varme farger kombinert med fargesprakende og luksuriøse bilder på veggene – et særs gjennomført konsept over alle tre etasjer i huset.

Rebel: Et voksent tilskudd til byen
Konseptet på Rebel er fresht og gjennomført. Foto: mediahusetbergen

De unge voksnes utested

– Rebel er laget for å kunne slappe av og nyte livet en hel dag om du skulle ønske det, og det er mye fokus på det sosiale. Det skal være mer enn et sted å “bare” spise og drikke, forteller daglig leder Bente Marit Sæberg. Hun håper Rebel blir en god kombinasjon av serverings- og utested, og legger ekstra innsats i å åpne et sted spesielt for unge voksne og voksne over 25.

– Åpningstidene våre er fra 11.00 – 23.00 i ukedagene, med lunsj til kl 18.00, fulgt av en ny meny for ettermiddag og kveld med hovedfokus på en sosial spiseopplevelse med deilige drinker og vin til. I helgene er det i tillegg åpent til kl 02.30, med aldersgrense på 25+ fra kl 21.00.

Rebel: Et voksent tilskudd til byen
Det nye og freshe lokalet er blant annet utsmykket med fargesprakende og luksuriøse bilder på vegger med varme farger over tre etasjer. Foto: mediahusetbergen

Et løft for uteserveringen

Rebel har også fått løyve av kommunen til å tilby uteservering, og det jobbes med å sette opp en stor pergola med tak utenfor, som blir en del av løftet man har hatt lyst å gjøre i området. Godkjenningen av denne nye uteserveringen betyr mye for både Bente Marit, Rebel og resten av serveringsstedene i området.

Lagspillere

Med seg på laget har Bente Marit den anerkjente kokken Morten Tungesvik. Han har sammen med kjøkkensjef på Rebel, Rohelio, stått for menyen. Sammen har de utviklet en unik sammensetning av gode norske råvarer, med inspirasjon fra Asia og resten av verden.

I baren står Christoffer Hammerås. Han serverer friske, spennende nye drinker, spesielt utviklet for Rebel. I tillegg blir det selvsagt mulig å smake på klassiske drinker og cocktails, som de høyt kompetente bartenderne serverer.

– Vi ønsker at Rebel skal ha en sømløs og elegant overgang fra dagtid med mattilbud, over til middag og kveld med cocktail bar og utested i helgene. Rebel har lyst til å være en plass som yter god service med et smil, som etterhvert blir kjent med gjestene og tilrettelegger for deres ønsker, sier Bente Marit.

Vi bygger bransjen

I tillegg til disse erfarne lagspillerne har Rebel ansatt flere uten erfaring fra bransjen. Håpet er at disse skal få opplæring og erfaring innen serverings- og utelivsbransjen, og at man slik kan bygge opp kunnskapsrike og erfarne ansatte, som vil bidra positivt til disse feltene i fremtiden.

– Jeg har et ønske om at alle som jobber med oss på Rebel skal få god kunnskap om denne bransjen, og alle produktene vi er så heldig å servere. Jeg vil se våre ansatte være stolt av yrket sitt og den jobben som blir gjort. Og ikke minst skal de ha det gøy på jobben.

Som nysatsing er Rebel ambisiøst, stilfull og veldig i tiden. Den har alle elementer til å fylle åpningen fra enkelt og moderne serveringssted på dagtid, og drar tråden videre til nattelivet  med enkel eleganse. Vi ønsker lykke til, og gleder oss til åpning. Følg med på Facebook for oppdateringer og åpning.