OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Mat og drikke

Stor nyåpning for Delicatessen

Nå blir Delicatessen å finne i flotte, nyoppussede lokaler på Galleriet! Etter en lengre periode med oppussing står butikken nå klar, i god tid til julehandelen. 18. november ønsker Delicatessen velkommen til nyåpning av butikken, og håper mange vil ta turen innom i førjulstiden.

Det er atmosfære, italiensk gjestfrihet og service som står i fokus hos Fabio Russo og de andre ansatte hos Delicatessen på Galleriet. Her får man servert ekte smak av Italia gjennom alt fra duftene som møter deg utenfor, produktene som stilles ut på rekke og rad, og selvsagt, de ansatte.

– Mange kommer innom butikken vår bare for å nyte, og mimre tilbake til solfylte feriedager i Italia. Vi er alltid klare med gode samtaler, og gjør vårt ytterste for at kundene våre får en hyggelig handleopplevelse hos oss, forteller Fabio. Han tror at det er denne helhetlige pakken som gjør Delicatessen til noe helt spesielt i Bergen sentrum.

Stor nyåpning for Delicatessen

Et suksessrikt eventyr

Delicatessen startet som en av mange boder på Bergen Julemarked, og etter flere år med stor suksess, ble det også Pop-up Delicatessen på Galleriet. Nå er butikken blitt permanent, og den er pusset opp og utvidet, for å enda bedre tilrettelegge for varer og behov. Fabio håper på enda flere lokasjoner i fremtiden, men holder foreløpig fokus på nyåpningen hos Galleriet.

– Vi har fått strålende tilbakemeldinger, og er veldig takknemlig for både Galleriet og kundene våre, som gjør at vi kan fortsette.

Stor nyåpning for Delicatessen

Spesialforretning

Det er ikke hvilke som helst varer som tas inn her. Spesialbutikken tar inn eksklusive og one-of-a-kind produkter, som ellers er vanskelig å få tak i. Dette er italiensk av første klasse, og det uten den store prislappen som vi ofte ellers assossierer med denne type produkter.

– Det meste vi tilbyr er eksklusivt hos Delicatessen. Vi er ikke avhengig av store importselskaper, men bruker våre kontakter fra lange år med reising, og erfaring i bransjen. De fleste av våre importører er små, nisje-produsenter som spesialiserer seg på enkelte produkter, og gjør det på best måte, sier Fabio.

Stor nyåpning for Delicatessen

Osterevolusjon

Hos Delicatessen kan man få Guanciale til å lage autentisk Pasta Carbonara, eller modnet Prosciutto som kan være svært vanskelig å finne ellers. Men kronen på verket er det store og omfattende utvalget av oster.

– Noen av våre mest populære oster er ukjente, men helt spesielle. Vi har Parmigiano Reggiano som har vært lagret i 40 måneder, og flere andre fantastiske oster til høytiden. Spør oss gjerne dersom du ikke vet hva du vil ha, så hjelper vi deg med et godt utvalg, som passer deg og dine preferanser.

Hos Delicatessen er det stort fokus på pris, og det store utvalget kombinert med lave priser gjør dem til en sterk konkurrent på markedet. Kvalitet, pris og service står høyt her, og det selges heller større kvanta for lavere pris, enn motsatt.

– Mange av våre kunder sier at vi har startet en osterevolusjon, ler Fabio.

Stor nyåpning for Delicatessen

Smakfulle julegaver

Det er stadig mer populært med spiselige julegaver, og vi tror en gave fra Delicatessen vil bli svært godt mottatt av de fleste. Både førjul og romjul er en flott tid å slå på stortrommen, med deilige ostefat med modnet kjøtt og autentisk italienske smaker. Vi anbefaler en tur innom Fabio og resten av teamet hos Delicatessen, så hjelper de deg med å finne den perfekte kombinasjonen av kulinariske delikatesser til høytiden.