Endringer i pandemiens grep
Da pandemien traff landet påførte det store tap for mange, og spesielt restaurantnæringen led i lang tid. Jas og Dilla Holding var intet unntak, med sine mange konsepter og store, veletablerte lokaler flere steder i landet. Så da man diskuterte hvilke endringer som måtte skje, og hvordan holde hodet over vannet, ble det hele til en gyllen mulighet. Men tiden var kort, og lokalet måtte komme i gang igjen raskest mulig.
– Kanskje det vi er aller best på er å utvikle konsepter. Og jeg var helt sikker på at jeg ønsket å videreutvikle det italienske, men spørsmålet var hvordan, og hvordan kunne vi skille oss fra andre italienske i byen, forklarer Jas. Han satte seg ned med de ansatte og pønsket og planla, og slik ble konseptet Boccone til. Innen åtte uker var gått var nytt skilt satt opp, logo, menyer og alt annet ferdig utviklet, og selve lokalet fikk et løft.
– Man finner fremdeles enkelte feil på trykksakene, fordi vi ikke rakk en andre printing, ler Jas. Han forsikrer oss om at rettelser er gjort, og nytt materiale er på vei, men de ønsket ikke å utsette åpningen lenger enn absolutt nødvendig.