I år blir det mini-julemarked i fjerde etasje på SUNDT motehus fra torsdag 19. november og frem til og med 22. desember.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Opplevelser

SUNDT Mini-Julemarked

Denne førjulstiden inviteres det inn i varmen på toppen av SUNDT motehus. SUNDT Mini-Julemarked fremmer et knippe lokale aktører innen mat, fetevare, klær, lokalt design, gatekunst, tur- og reiseartikler, samt deilige kaféretter med utsikt. Utstillerne lover god og ikke minst trygg julestemning i det verneverdige SUNDT huset fra 19. november til 22. desember.

Lokale aktører

På SUNDT Mini-Julemarked viser små lokale aktører fra Vestlandet frem sine innovative gründervirksomheter som gjenspeiler kreativitet og skaperglede i nærområdene. Aldri før har det vært viktigere å støtte sine lokale forhandlere. Bruk de i dag og de er her i morgen.

Det historiske SUNDT

I hjertet av Bergen ligger SUNDT motehus med utsikt utover Torgallmenningen. Dette gamle varehuset ble åpnet allerede i 1938. Fasaden og noe av det opprinnelige inventaret er bevart og ble fredet i 1988. Julen markeres alltid på SUNDT, og bergensere flest har et kjært forhold til kjente juletradisjoner i dette huset som strekker seg tilbake til 1950-tallet. 

I 2020 vil SUNDT motehus sørge for at folk kan skape gode minner fra julen i år også. Det vil være fullt fokus på å gjennomføre et julemarked i trygge rammer og det skal være en fin opplevelse for alle. Det vil være god avstand mellom bodene, og et åpent romslig lokale skal sørge for at det skal være plass til en førjulstitt for alle og enhver.

Åpningstider og detaljer

SUNDT Mini-Julemarked åpner torsdag 19. november kl. 12.00.

Åpningstider mandag til fredag er 12.00-20.00, lørdager er det åpent 10.00-18.00. I tillegg vil det være søndagsåpent 6., 13. og 20. desember fra 14.00-19.00.

Mini-Julemarkedet holder åpent til og med 22.desember.

Mer informasjon om arrangementet finnes på Facebook og Instagram