Babygym fra Trixie (0 mnd+) 1 899,-

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Opplevelser

Lek og lær hos Sprell

Hos Sprell finner du leker og gaver til barna med fokus på både utvikling, læring og lek. Vi har samlet et utvalg for barnets forskjellige utviklingsstadier her.

Baby

For de aller minste har Sprell et utvalg stimulerende og beroligende leker som fokuserer på lyder, teksturer og underholdning for babyen. Babygym fra Trixie er behagelig å ligge på, lett å vaske, og kommer med tre små figurer som kan henges på stativet.

Uroen fra Moulin Roty har en trearm som gjør den enkel å feste på barnesengen eller lekegrinden. Trekk opp spilledåsen som henger øverst på armen og se dyrene snurre rolig rundt til melodien.

Lek og lær hos Sprell
Uro fra Molin Roty (0 mnd+) 999,-

Spilledåse fra Moulin Roty er en kjempefin dåpsgave. Når spilledåsen spiller, snurrer løven og elefanten rundt på overflaten, akkurat som om de flyter på vann. Fantastisk og magisk å observere for både små og store.

Lek og lær hos Sprell
Spilledåse fra Moulin Roty (Fin som dåpsgave) 399,-

Små barn

Småbarna skal lære finmotorikk, og Sprell har leker som er moro for barna, og samtidig lærerike. Den fine puttekassen frå Djeco er laget i solid tre og formet som en ku. Vipp opp toppen for å hente ut formene og putte på nytt og på nytt!

Lek og lær hos Sprell
Puttekasse (ku) fra Djeco (18mnd+) 399,-

Klossene fra Djeco funger som byggeklosser men også som huler og hus til dyrene som følger med, slik at de kan sove og gjemme seg. En morsom aktivitet for de mindre barna, hvor de både kan putte, stable og leke med dyrene.

Lek og lær hos Sprell
Stableklosser fra Djeco (1-3 år) 379,-

Denne lille bilen er myk, taktil og holdbar, og kan bidra til uendelig med fantasifull lek! Bilen har en veluraktig overflate som er helt trygg for selv de aller minste, og den er formet slik at den er enkel å gripe tak i og kjøre frem og tilbake.

Lek og lær hos Sprell
Bil i naturgummi fra Rubbabu (1-5 år) 169,-

Skolebarn

Endelig skolebarn! Den lille ryggsekken fra Trixie er perfekt som både tursekk og skolesekk. Den har justerbare skulderreimer og et praktisk bærehåndtak i toppen. Ryggsekken har plass til matboks, snacksboks og drikkeflaske, lukkes enkelt og er vannavstøtende.

Lek og lær hos Sprell
Ryggsekk fra Trixie (ca 2-6 år) 469,-

Den populære Lottiedukken er dukken for barn mellom 3 og 10 år. Hun er utviklet i samråd med psykologer, helsepersonell og ernæringseksperter i England, for å finne en naturlig utforming. Lottie har bevisst blitt produsert med kropp og proporsjoner som ett 9 år gammelt barn, for å unngå fokus på kropp og idealer. Hun har ikke smykker, makeup eller høye hæler.

Lek og lær hos Sprell
Lottie Muddy puddy dukke fra Lottie (3-10 år) 259,-

Grand garage fra Le Toy Van er en garasje utenom det vanlige. Stor og solid, kul og mange etasjer. På toppen er det landingsplass for helikopter og det er heis til alle nivåer. Det følger med en bil, helikopter og en bensinpumpe.

Lek og lær hos Sprell
Grand Garage, parkeringshus i tre fra Le Toy Van (3-6 år) 1 499,-

8+

Sprell har masse leker og utstyr til de større barna også. En spennende grønn batteridrevet terrengbil med fjernstyring fra Nikko er perfekt for de eventyrlystne. Denne bilen kan kjøre på land, snø og i vann, og passer perfekt til å ha med seg ut i skogen på off-road kjøring eller ut på gårdsplassen for kappløp.

Lek og lær hos Sprell
Nano vaporizr fra Nikko (7-13år) 599,-

Pianoet fra Mukikim kan enkelt rulles ut når du skal spille, og rulles sammen igjen og legges i boksen eller veska når du er ferdig. Det byr på taktil læring og koordinasjon mellom hender og øyne. I settet er det inkludert en sangbok som lar barna lære å spille sanger basert på fargene på tangentene.

Lek og lær hos Sprell
Rock and roll it! piano fra Mukikim (6+) 799,-

Cubissimo er spiller for smarte barn som trenger en utfordring. Det inneholder 7 ulike trestykker/brikker som hvis satt sammen riktig blant annet utgjør en kube. 30 kort med andre oppgaver og utfordringer følger med.

Lek og lær hos Sprell
Cubissimo, logikkspill fra Djeco (7+) 259,-