Fotball-EM 14. juni - 14. juli vil prege mange puber og restauranter i Bergen sentrum. Nyt kampene med god mat og drikke på flotte steder som holder åpent hele året.
Opplevelser

Her ser du fotball-EM gratis i Bergen sentrum

14. juni er det avspark i fotball-EM for herrer. Vertslandet Tyskland møter Skottland til første kamp i UEFA Euro 2024, som turneringen offisielt heter. Så går det slag i slag for disse to og de resterende 22 lagene. Først tre kamper i gruppespillet, før sluttspillet starter. De to beste lagene fra hver gruppe, samt de fire beste treerne, går deretter videre. Vinneren kåres 14. juli i Berlin på Olympiastadion. Så får vi se om Italia klarer å forsvare tittelen.

Fotball med mat og drikke

Og hvor ser du alt dette? Jo. I Bergen sentrum. Våre flotte restauranter, barer og puber som skaper liv og røre i sentrum hele året, gjør det selvsagt også i disse fire ukene. Det er bare å (bok)merke seg denne listen:

T.G.I Fridays, Nedre Ole Bulls plass 4. Her kan du kose deg med god mat og drikke til kampene. 122 plasser inne i restauranten, samt et 30-talls plasser ute på sommeren.

Game Sportsbar, Zachariasbryggen: byens råeste sportsbar? Her er det i alle fall masse fotball på storskjerm og plenty å leske seg med. Har du med noen som ikke liker den grønne matten – er det mange andre spill i lokalet.

Flying Dutchman, Zachariasbryggen: klar for kamp i en havnepub med koselig og innbydende atmosfære? Her kan du også sitte ute mellom slagene.

Metz Sportsbar & Nightclub, Torget 7: vær klar til å nyte både lekre pasninger på storskjerm og fulltreffere fra kjøkkenet i behagelige omgivelser. Metz har som vanlig til enhver tid en flott oversikt over ukens sendeskjema.

Scruffy Murphys, Torget 15: fotball er en naturlig del av en irsk pub. 17 tv-skjermer fordelt på to etasjer sørger for at det blir bra trøkk, selv om Irland ikke er med. Enten du holder med hjemmelaget denne dagen eller ei… La deg friste av menyen med hjemmelaget mat! Perfekt enten du skal feire en seier eller slukke sorgene. En burger eller Shepherds Pie passer til begge deler.

Finnegan’s Irish Pub og Ricks Arena, Veiten 3: Ricks er 1 hus og 3 arenaer og alle EM-kampene. Finnegans i andre etasje har 4 storskjermer og 9 tv-skjermer. Hos Ricks Arena i første etasje kan du også se alle kampene. Før, etter eller under kampene kan du få mat fra Escalon Mundo som ligger i samme bygget.

Her ser du fotball-EM gratis i Bergen sentrum
Norge er som kjent ikke med, men da kan en jo heie på Danmark. Eller et annet land. Bare å ta på seg supporterfarger og velg en av byens mange utesteder som viser fotball-EM, helt gratis. Fotball-EM for herrer spilles i Tyskland, og varer fra 14. juni til 14. juli. Kun 9 av disse datoene er uten kamper.

9 fotballfrie EM-dager

Her er EM-oversikten, så kan du legge til «opptatt» eller «ledig»i kalenderen – alt etter som ⚽.

Gruppespill runde 1: 14.- 18. juni
Gruppespill runde 2: 19. – 22. juni
Gruppespill runde 3: 23. – 26. juni
8-delsfinaler: 29. juni – 2. juli
Kvartfinaler: fredag 5. – lørdag 6. juli
Semifinaler: tirsdag 9. og onsdag 10. juli
Finalen: søndag 14. juli

Savner du et sted på listen? Send oss gjerne en henvendelse