Barnas Dag 2022 går av stabelen lørdag 25. juni kl 12-16 på Valborg Platous plass (Biblioteksplassen) utenfor Bergen Storsenter.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Opplevelser

Barnas Dag med Bergen Storsenter

Tradisjonen tro er Bergen Storsenter klar for Barnas Dag lørdag 25. juni 2022. Etter to år uten feiring blir det en storslagen fest på Valborg Platous plass, når sommerferie og skolefri skal feires.

Utenfor Bergen Storsenter på tidligere Biblioteksplassen rigges det til med både hoppeslott, tivolislegger og en rasende festlig ballongklovn, som selvsagt lager figurer til alle barna. I tillegg til mye moro for de små, vil Baker Brun og Meny dele ut gratis smaksprøver, og det blir servert gratis pølser og is til alle. Kanskje blir det til og med enda flere overraskelser?

Tradisjonen er tilbake

Det har vært en langstående tradisjon å feire skoleferien den første lørdagen etter skoleslutt, og etter to år med pandemi er det en glede å endelig kunne feire sammen igjen. Bergen Storsenter gleder seg til å se glade barn og voksne igjen.

Barnas Dag med Bergen Storsenter
Ta med små og store og bli med på Barnas Dag fra kl. 12 - 16 på Biblioteksplassen lørdag 25. juni 2022.

bySOMMER

Barnas Dag er med å skape liv og røre i sentrum, og faller i år på avslutningen av bySOMMER. Denne uken blir det en rekke spennende tilbud og aktiviteter rundt omkring i byen, og vi gleder oss til å virkelig kjenne på et sommerklær og levende sentrum fylt av mennesker.

Godt samarbeid

– Bergen Storsenter er sentrums største kjøpesenter, og ligger også høyt på listen over Norges mest besøkte senter. For å feire Barnas Dag får vi imidlertid låne plassen mellom senteret og biblioteket av Bergen kommune. Uten dem kunne ikke dette bli gjennomført hvert år, og vi er svært takknemlig, sier senterleder Odd Rune Bjørge. Han understreker at Bergen kommune alltid har vært svært positiv til prosjektet, og at samarbeidet er en glede.

– Vi gleder oss til å feire sammen med store og små, lørdag 25. juni. Så krysser vi alt for at værgudene er på vår side. Selv om bergenserne er vant til regn blir det alltid ekstra kjekt med sol på dagen, ler han.

Ta med små og store og bli med på Barnas Dag, på Biblioteksplassen førstkommende lørdag 25. juni. Arrangementet varer fra kl. 12.00 – 16.00.