Kaffemaskinen Vertuo Next som kan brygge en hel kanne fra en enkelt Carcafe-kapsel får du hos Nespresso Galleriet

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Mat og drikke

Vertuo Next – kaffemaskinen for hele familien

Vi nordmenn er kaffemennesker, og vi setter pris på en stor kanne sterk og god kaffe gjennom dagen. Derfor lanserer Nespresso nå nye Vertuo Next – en ny generasjon kaffemaskin som gjør det like enkelt å brygge en liten kopp til en morgen i stillhet, som en hel kanne til familiens julefrokost. Den kan til og med kobles til Bluetooth.

– Vi nordmenn liker kaffen vår stor og sort, og vi koser oss med den i fellesskap. Det ligger dypt i vår kultur hvor nærmere 7 av 10 drikker kaffe hver dag. Derfor er vi glad for å kunne lansere en kaffemaskin som er spesielt designet for å passe til det nordiske markedet, sier Cecilie Sverdrup, Coffee Ambassador hos Nespresso.

Carafe

Sammen med Vertuo Next-maskinen kommer nye Carafe. Carafe-kapselen som gjør det mulig å brygge en hel kanne ved et enkelt knappetrykk. Dermed kan Vertuo Next brygge hele seks forskjellige størrelser, fra liten espresso til en full kanne, på kort tid og med lite innsats. Du får et stort utvalg av nykvernet kaffe i høy kvalitet med hele 30 ulike kaffevarianter.

Nespresso sine nettsider finner du nå hele sortimentet av Vertuo Next, som kommer i en rekke forskjellige farger og variasjoner. I tillegg finner du flere tillegg til maskinen, som for eksempel Carafe Kaffekannesett: En stilig kaffekanne med dobbeltsidig glass med lokk, stropp og rørepinne i svart matt silikon, som passer perfekt til nye Vertuo Next og Carafe-kapslene.

Vertuo Next – kaffemaskinen for hele familien
Gratis gjenvinningspose med brukte kaffekapsler kan leveres til Nespresso Boutiques, alle postkontorer og post i butikk over hele landet, til utvalgte returpunkt eller til budet som leverer kaffebestillingen på døren. Slik sikres kaffekapslene evig liv.

Bærekraftig brygg

Ikke bare er den nye maskinen enkel, den er også bærekraftig og miljøvennlig. Vertuo Next er maskinen med det laveste klimafotavtrykket til dags dato. Den er laget av 54 % gjenvunnet plast, og emballasjen er 100 % gjenvinnbar. Nespresso-kaffekapsler er laget av aluminium for å bevare kaffens smak og aroma, og både disse og kaffegruten inni er gjenvinnbare. Brukte kaffekapsler kan leveres til Nespresso Boutiques, alle postkontorer og post i butikk over hele landet, til utvalgte returpunkt eller til budet som leverer kaffebestillingen på døren. Gjenvinningspose får man gratis hos Nespresso, og kan også enkelt bestilles på nett.

– Vi vet at gjenvinning av kaffekapsler også er viktig for våre kunder og derfor jobber vi kontinuerlig med enda bedre tilbud til gjenvinningspunkter over hele landet. Avtalen med Posten i 2019 var et viktig steg som gjør det enda enklere å gi evig liv til de brukte kaffekapslene, forteller Cecilie.

Den perfekte julegave

Hvorfor ikke gi en julegave som varer og som gir glede for mange. Vertuo Next vil passe godt i alle typer familier, hver med sine ulike kaffebehov. Uansett om man ønsker en sterk liten espresso på morgenen, eller å lage en hel kanne som kan deles når øyeblikket er der for det. En perfekt gave til han eller henne, til sønnen eller datteren eller rett og slett til deg selv fordi du også fortjener en julegave som gir deg glede hele året. Kom innom Nespresso hos Galleriet, eller besøk deres nettsider for din nye kaffeopplevelse.