Hos Xhibition finner du alt du trenger til uteplassen. Møblementet på bildet finner du hos KID Interiør, Xhibition

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Interiør

Ta stranden med hjem med interiørtips fra Xhibition

Sommeren er endelig her. Hos Lagerhaus, KID Interiør og Søstrene Grene på Xhibition finnes alt man trenger til uteplassen for at den skal bli ekstra hyggelig til både sommerdagene og de lange lyse nettene.

Årets sommertrender tar inspirasjon fra strandlivet. Hvite og beige grunntoner, kombinert med en dyp blå skaper assosiasjoner til gamle strandhus, og hos KID Interiør får stilen et nytt og moderne liv. Det er rustikt og uformelt, og vil gi uteplassen akkurat det riktige hintet av sol, sommer og ferie.

Ta stranden med hjem med interiørtips fra Xhibition
Jacinto-kurv kr 179,90 hos KID Interiør, Xhibition

Naturelementer

I tråd med trender til komfort og organiske tekstiler, er bomull og lin sentrale også denne sesongen. Naturstoff som bambus og rotting gjør seg i uteplassens hovedelementer, som møbler og gulvtepper, eller til dekor i potter og kurver som stiller rundt omkring for å gi litt ekstra liv.

For å virkelig fange sommerens uteliv og gode vibber kan Lagerhaus bidra med vakre potter til uteplantene på verandaen. Enten du velger å plante fargerike Pelargonia eller Hortensia, eller en mer nøytral grønn bladplante, vil de grå pottene skape et moderne og subtilt uttrykk. Avslutt med en lyslenke for enkel, romantisk belysning til sommerkveldene, og du har et vakkert uteområde som inviterer til avslapning, egenpleie og kos.

Ta stranden med hjem med interiørtips fra Xhibition
Polly potte kr 129, hos Lagerhaus, Xhibition

Finn din sommerduft

Når alt dette er unnagjort er det på tide å snakke om tilbehøret. Søstrene Grene anbefaler levende duftlys når sommerkvelden siger inn. Nyt den vage duften av kokosnøtter med en sval vind, så garanterer vi stemningen resten av kvelden. Er du ikke av den tropiske typen? Lagerhaus tilbyr lys med duft av grapefrukt, grønn te eller sitrongress. Prøv deg frem for å finne din favoritt!

For prikken over i-en, serveres drinkene i en delikat glassmugge med matchende glass, på et vakkert serveringsbrett i naturmaterialer.

Ta stranden med hjem med interiørtips fra Xhibition
Duftlys kr 80 per stk hos Lagerhaus, Xhibition