Senterdirektør Odd Rune Bjørge og teamet på Bergen Storsenter har gjort en rekke forbedringer på senteret den siste tiden, og ønsker alle hjertelig velkommen til Backstube og de andre nye tilbudene og oppgraderingene.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Mat og drikke

Bergen Storsenter: Vi gleder oss til å vise hva vi får til

Det siste året har vært langt og tungt, men istedenfor å velte seg i de negative tankene og gi opp tar Bergen Storsenter tak og bruker tiden til noe nyttig. Når samfunnet til slutt går tilbake til normalen skal kundene ønskes tilbake med en hel mengde forbedringer og nye tilbud. Senterdirektør Odd Rune Bjørge sitter på toppen av det hele, og kunne ikke vært mer stolt av senteret og alt som er gjort.

– Det har vært tøft og vi har lidd sammen med resten av verden, og har fått et helt nytt perspektiv på hva som er nedgang, sier Odd Rune med lett stemme, og et smil som ikke bedrar hvor vanskelig det siste året faktisk har vært. Istedenfor den forespeilede økningen på 10% i 2020 sto Bergen Storsenter ovenfor et tilsvarende stort tap – det er mange, mange millioner når man er landets 3. mest besøkte kjøpesenter.

Bergen Storsenter: Vi gleder oss til å vise hva vi får til
Bergen Storsenter har benyttet tiden godt mens man venter på at normalen skal vende tilbake, og har pusset opp og gjort mange forbedringer på senteret, som er landets 3. mest besøkte kjøpesenter under normale forhold.

Vi ser fremover

Men Bergen Storsenter hviler ikke på sine laurbær mens de venter på at alt skal gå tilbake til normalen. Kjøpesenteret grep sjansen i en stille tid med mindre kunder, og det siste året har det skjedd mer inne på senteret enn det har skjedd siden 1999 – da Bystasjonen ble Bergen Storsenter slik vi kjenner det i dag. Eller, slik vi har kjent det frem til nå.

– Nå er optimismen på topp her på huset igjen, ler Odd Rune, og fortsetter: Vi har jobbet hardt og gjort både store og små endringer. Noen butikker er flyttet rundt på, vi har fått inn noen helt nye aktører og så har vi gjort en hel del vedlikehold, som det passet fint å jobbe med når vi hadde litt mindre kunder uansett.

– For oss har mottoet vært at vi ser frem til å ønske kundene tilbake til en enda bedre handleopplevelse. Vi ser fremover.

 

 

Bergen Storsenter: Vi gleder oss til å vise hva vi får til
Bergen Storsenter har blant mye annet fått installert helt nye rulletrapper for første gang på 30 år.
Bergen Storsenter: Vi gleder oss til å vise hva vi får til
Senterleder Odd Rune Bjørge gratulerer sjef Kjersti Hobøl hos Nille med ny, større og flottere butikk i 3. etasje.

Flotte nye lokaler

Blant endringene er det mellom annet satt inn helt nye rulletrapper etter 30 år, og flere butikker har fått nye, oppussede lokaler. En av disse er Nille, som har flyttet inn i 3. etasje og har fått en langt større butikk, med flott ny interiør. Tilbords hadde nyåpning i vinter, og Kicks og Apotek 1 klargjør sine lokaler i henholdsvis 1. og 2. etasje.

Kjersti Hobøl, sjef i Nille er svært fornøyd med oppgraderingen som Nille har fått i senteret.

– Den tidligere butikken var ikke egnet, den var for liten og varene ble ikke fremstilt slik de kan bli nå, sier hun. De nye lokalene har god plass, luft til å passe både kunder og flere varer, og ikke minst ser man alle produktene i et langt bedre lys.

Også Teknikmagasinet har åpnet i nye lokaler denne uken. Butikksjef Chris Rene synes det er deilig med mer plass og mer moderne lokaler i 4. etasje.

– Vi har gått fra 40 til 80 kvm, og vi kan vise frem produktene våre på en helt ny måte, sier han. Dette gir oss mulighet til å vise frem hele sortimentet, og kundene får en mye mer oversiktlig opplevelse når de kommer innom.

Chris Rene peker også på at det nå er plass til både barnevogner og rullestoler som gjør butikken mer kundevennlig jevnt over. Han ser frem til å ønske nye og gamle kunder velkommen.

 

Bergen Storsenter: Vi gleder oss til å vise hva vi får til
Det tyske konseptet Backstube serverer ferske brød og bakevarer, som lages i deres butikker gjennom dagen.

Kontinental brødmat

Det siste tillegget i Bergen Storsenters sortiment av butikker, spisesteder og tilbud, er Backstube. Det tyske konseptet serverer ferske brød og bakevarer, som lages i deres butikker gjennom dagen. I Bergen er konseptet forholdsvis nytt, og har til nå bare eksistert i Strandgaten. Nå kan du nyte deilig europeisk bakverk hos Bergen Storsenter også.

– Backstube er et flott tillegg til vårt tilbud, og er et konsept jeg virkelig har troen på. De produserer annerledes og nye spennende bakevarer, noe kundene setter pris på, forteller Odd Rune. Han anbefaler både søte og salte nyheter hos Backstube for å starte eller avslutte en lang dag i sentrum.

 

Bergen Storsenter: Vi gleder oss til å vise hva vi får til
Senterdirektør Odd Rune Bjørge gratulerer Teknikmagasinet med nye, flotte butikklokaler. Butikksjef Chris Rene synes det er deilig med mer plass og mer moderne lokaler i 4. etasje.

Vi skal ikke være redde for å bruke sentrum

Senterdirektøren tror mange kunder vil bli positivt overrasket når de kommer tilbake fra et år med hjemmekontor og alt endelig skal åpne og komme tilbake til normalen. Men han understreker at Bergen Storsenter og Bergen Sentrum generelt er et trygt sted å oppholde seg.

– Det er flott å se at så mange følger regler og retningslinjer, og hjelper til å holde smitten nede. Vi gjør alle vårt. Men vi vil understreke at det ikke er noen grunn til å frykte verken Bergen sentrum eller kjøpesenter. Her har vi god plass, det er gode regler for å overholde smittevern, og vi håper enda flere i tiden fremover nå vil velge å bruke og skape liv i sentrum og her hos oss, avslutter han.