I velværeavdelingen kan en benytte seg av et deilig, oppvarmet velværebasseng, badstue, kalddusj, dampbad og et flott avslappingsområde med daybeds. Det er totalt ni behandlingsrom, hvorav to benyttes til de populære DUO-behandlingene, der to personer kan få massasje i samme rom.

OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Opplevelser

Nå kan du nyte en «spacation» på Hotel Norge by Scandic

Kortreiste ferier blir stadig mer populært, og nå har tradisjonsrike Hotel Norge lansert et unikt spatilbud for Bergens befolkning i samarbeid med nyåpnede Artesia Spa.

I mars åpnet endelig Artesia Spa på Hotel Norge. Den splitter nye velværeavdelingen er åpen både for hotellets gjester og byens innbyggere, og ambisjonen er klar: dette skal bli Norges beste spaanlegg.

– Vi er opptatt av å tilby unike opplevelser både for lokalbefolkningen og tilreisende gjester, og med det nye spaanlegget har vi komplettert tilbudet vårt. Hotel Norge skal være et samlingspunkt for Bergens befolkning, sier hotelldirektør Lise Solheim.

Nå kan du nyte en «spacation» på Hotel Norge by Scandic
Artesia Spa på Hotel Norge er åpen både for hotellets gjester og byens innbyggere.

Turister i egen by

Solheim forteller at den spontane og unike hotellopplevelsen blir stadig mer ettertraktet. En tendens er også at stadig flere velger kortreiste ferier og såkalte «staycation»-pakker, hvor de er turister i egen by.

– Vi ser en økning i bookinger fra par, vennegjenger og familier som ønsker å oppleve det lille ekstra når de kommer på besøk. En «spacation», altså en weekend eller en overnatting med spa på Hotel Norge, skal gjøre godt for kropp og sjel og gi uforglemmelige opplevelser, sier Lise.

Nå kan du nyte en «spacation» på Hotel Norge by Scandic
En spacation på Hotel Norge er godt for både kropp og sjel lover hotelldirektør Lise Solheim.

En fullverdig spaopplevelse

På Artesia Spa Hotel Norge kan en velge mellom et bredt utvalg hud- og kroppsbehandlinger og ulike typer massasjer og medisinsk hudpleie. I velværeavdelingen kan en benytte seg av et deilig, oppvarmet velværebasseng, badstue, kalddusj, dampbad og et flott avslappingsområde med daybeds. Det er totalt ni behandlingsrom, hvorav to benyttes til de populære DUO-behandlingene, der to personer kan få massasje i samme rom.

– Vi håper vi kan være en kilde til avkobling og velvære i det som er en utfordrende tid for mange, sier daglig leder Ketil H. Stenmarck i Artesia AS, og forsikrer om at de har godt innarbeidede rutiner for smittevern.

Artesia ble etablert i 2002 som Norges mest eksklusive trenings- og velværesenter på Majorstuen i Oslo, og seks år senere åpnet Artesia Spa Grand Hotel i hovedstaden. Den nye avdelingen på Hotel Norge i Bergen er den tredje i rekken.

Nå kan du nyte en «spacation» på Hotel Norge by Scandic
På Artesia Spa Hotel Norge kan en velge mellom et bredt utvalg hud- og kroppsbehandlinger og ulike typer massasjer og medisinsk hudpleie.

Bubble Brunch og yoga

Hotel Norge er et destinasjonshotell som har som mål å tilby helhetlige opplevelser til både boende gjester og andre besøkende som stikker innom. Hotellet har en rekke populære tilbud å skilte med, og hotelldirektøren anbefaler en lunsj eller en middag på Café Norge, som er en uformell og moderne kafé som serverer lokalbefolkning og tilreisende matopplevelser i verdensklasse.

På lørdager kan en oppleve hotellets populære «Bubble-Brunch» i kafeen, og i løpet av våren lanseres «Tipsy Tea» i baren «The Lobby». Dette er et helt nytt konsept i byen, hvor en kan nyte spennende «teapot drinks» og champagne-cocktails. I tillegg til dette kan en innta søte og salte småretter, akkompagnert av herlige rytmer fra barens jazztrio.

For de som foretrekker en rolig start på helgen, er «Yoga Breakfast Club» et godt alternativ. Etter gjennomført økt, er det bare å sette seg ned og innta hotellets prisbelønte frokostbuffé i restaurant Nova.

Nå kan du nyte en «spacation» på Hotel Norge by Scandic
Hotel Norge by Scandic er et destinasjonshotell fra 1885 som stod ferdig nyoppusset i 2018. Det ikoniske hotellet byr på en rekke tilbud både for gjester og de som bare stikker innom, midt i Bergen sentrum.

Mat i verdensklasse

Hotel Norge har en historie som strekker seg helt tilbake til 1885, og har med sin sentrale beliggenhet alltid vært stedet for små og store feiringer blant byens befolkning. Etter den omfattende renoveringen som ble ferdigstilt i 2018, har hotellet fått elegante og topp moderne møte- og selskapslokaler for ulike anledninger.

– Enten det er bryllup, konfirmasjon, dåp, uformelle arbeidsmøter eller private bursdagsfeiringer, har hotellet en herlig atmosfære, personlig service og skreddersydde løsninger. Vi tilbyr også mat i verdensklasse, laget av et av Norges dyktigste kokketeam med sjefskokk Tore Espenes i spisse, sier Lise Solheim – som ser frem til å ønske gjester velkommen utover våren og sommeren.

Mer informasjon om «Spacation» eller andre pakketilbud finner du på scandichotels.no/hotelnorge.

Se mer informasjon om Artesia Spa og behandlinger på artesia.no.

RELATERTE MEDLEMSBEDRIFTER >