Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Bergen Sentrum

restaurantbilde

Bergen Sentrum AS jobber med å fremme Bergens attraktivitet som senter for kommersielle og kulturelle tilbud for at alle slags tilbud skal tas i bruk så ofte og så mye som mulig. Slik kan vi sammen bidra til at den gamle, fine byen vår kan leve og blomstre. Bergen Sentrum AS står blant annet bak byGAVEKORT og Pepperkakebyen, og eies av Bergen kommune, Bergen Næringsråd, Sentrumsforeningen i Bergen og Bergen reiselivslag. Gaven som har alt Bergen sentrum har mye å by på, og med byGAVEKORT kan du gi tilgang til alle disse opplevelsene til venner og familie. byGAVEKORT kan du kjøpe følgende steder: Galleriet - Xhibition - Sundt - Kløverhuset - Expert Gågaten - Nye Berstadkiosken. Bedrifter som ønsker å bestille med faktura bes kontakte Bergen Sentrum AS som beskrevet her på nettsidene.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan brukes på Bergen Sentrum.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

For åpningstid til byens mange butikker, restauranter og kulturtilbydere se egne oppføringer i bransjeregisteret. Kontortid for Bergen Sentrum AS er hverdager kl 08 - 16 (møte etter avtale)

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS