Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Hotel Norge by Scandic

restaurantbilde

Hotel Norge åpnet første gang i 1885, og har siden åpningen vært et ikon og et av Bergens mest prominente hoteller. 29. juni 2018 gjenåpnet hotellet etter en omfattende totalrenovering, og er nå blitt et ikonisk og moderne hotell og en livlig møteplass der det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære midt i hjertet av Bergen.
Hotellet har 415 nye og lekre hotellrom med vinduer fra gulv til tak som inviterer fjellene, lyset og bymiljøet inn. Her kan du booke både "view room" mot Lille Lungegårdsvann, eller "balcony room" om du ønsker egen balkong. Vil du unne deg litt ekstra luksus kan du bo på en av våre 10 flotte suiter med nydelig utsikt mot Lille Lungegårdsvann og Ulriken.
Våre tre etasjer med spennende barer og restauranter, samt en pulserende eventscene, bidrar til å bli en moderne møteplass. I restaurant Nova og Café Norge kombinerer vi de beste råvarene Norge og Vestlandet har å by på med internasjonale smaker og teknikker. Maten er signert Bocuse d’Or gullvinner og vår Chef Advisor, Ørjan Johannessen, som i samarbeid med Head Chef, Tore Espenes og hans dedikerte team, serverer fantastiske matopplevelser med en smak av verden.
I tillegg tilbyr vi topp moderne, lyse og fleksible møterom, som med sine store, flotte vindusflater med utsikt over Lille Lungegårdsvann, danner en perfekt ramme for ethvert møte eller event. Vårt flotte Ballroom tar inntil 300 personer. Her ligger alt til rette for å skape uforglemmelige minner eller suksessfulle lanseringer.
Planlegger du et event, selskap eller møte, ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på en møtepakke tilpasset ditt behov; meeting.hotelnorge@scandichotels.com

For mer informasjon se www.scandichotels.no/hotelnorge

Følg oss gjerne på Facebook: hotelnorgebyscandic og Instagram: @hotelnorge @cafenorge_bergen

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på Hotel Norge by Scandic.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

594 ledige plasser

Bygarasjen

2083 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS