Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Søtt + Salt

restaurantbilde

Søtt + Salt er et helt nytt matselskap med lang erfaring fra kjente restauranter i inn- og utland. Nå har vi flyttet hjem til Bergen og startet for oss selv. Med en visjon om å få Bergen til å smake bedre, og med verdiene modig, ansvarlig, nysgjerrig og nytenkende som grunnlag, er det opplagt at vi ikke skal åpne nok en restaurant. Vi har startet både restaurant, catering og butikk samtidig.

Hvordan har vi fått til dette, tenker du kanskje. Svaret er enkelt. Butikken vår i Skostredet 14 fungerer som butikk på dagtid. Her selger vi det ypperste som kan tilbys innenfor dekketøy, servise, kaffemaskiner, oljer, edikker og krydderier. Kom innom en dag du er i byn!

På kveldstid forvandles den til Bergens minste gourmetrestaurant, og noen kvelder fungerer den som kurslokale når vi lærer Bergensere å lage mat. Nå tenker du kanskje at butikken vår er veldig stor. Det er den ikke. Men 46m2 er stort nok til å levere store matopplevelser. Og stemningen blir alltid intim.

Selskapet vårt er heller ikke stort. Med tre ansatte er vi vel det som på godt norsk kalles en småbedrift. Men vi har mange venner og bekjente som vi spør om hjelp, når vi trenger å være store. Så størrelsen er ingen hindring. Heller tvert i mot.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på Søtt + Salt.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS