Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Colonialen Kranen

restaurantbilde

Innerst i Solheimsviken finner du en skjult perle hvor det serveres klassisk, men moderne lavterskel mat, sesongbasert med fokus på lokale råvarer.
Innerst i Solheimsviken, kun 15 min spasertur fra Bergen sentrum. En fantastisk utsikt mot fjorden – fint rammet inn av byfjellene. Med glassvegger på alle kanter er dette en magisk plass å sitte. Her får du været inn på rufsete dager, og når solen skinner har Colonialen Kranen en stor og hyggelig uteservering, rett i sjøkanten. Om du ønsker å komme sjøveien så er det mulig å parkere ved gjestebryggen.
Klassisk, men moderne lavterskel mat, sesongbasert med fokus på lokale råvarer. Våre gjester skal spise sammen og maten blir servert i gryter og skåler på bordet hvor gjestene forsyner seg selv – som man gjør rundt kjøkkenbordet hjemme.
Menyen endres hyppig og består av et variert utvalg retter hvor du selv kan komponere ditt eget måltid. For deg som synes det er vanskelig å velge så kan kjøkkenet sette sammen et utvalg av dagens anbefalte retter.
Spenstig og dagsaktuelt drikke-kart med hovedfokus på naturvin, øl og noen enklere drinker.
Kranen sto ferdig i 2004, og er et symbol for den aktiviteten som tidligere fant sted i Solheimsviken. I dag har området fått et nytt uttrykk med moderne næringsbygg og beboelse. Kranen står som i 2004, men nå har Colonialen med Pablo Zotelo inntatt bygget med et nytt sprekt uttrykk i form av et spenstig kjøkken hvor sittende gatemat i all sin enkelhet er varemerket.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan brukes på Colonialen Kranen.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

MANDAG — TIRSDAG
08.00—19.00 (*18.00)
ONSDAG — FREDAG
08.00— (*22.00)
LØRDAG
13.00— (*22.00)
SØNDAG
13.00—19.00 (*18.00)
(* kjøkkenet stenger)

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS