Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Akvariet i Bergen

restaurantbilde

Viste du at mannlige pingviner kan «adoptere» egg og bli verdens beste foreldre, at skilpadder kan puste med rumpen, at plasten vi kaster hvert år blir til flak i havet på størrelse med et helt land eller at noen edderkopper beveger seg ved hjelp av hydraulikk? Etter et besøk på akvariet vet du garantert noe du ikke visste fra før. Og du vet det med hele kroppen – ikke bare hodet. Du lærer selvfølgelig viktige ting på skolen også, men det er veldig sjelden sjøløven Kim spruter på deg i et klasserom! Selv om du risikerer å bli litt våt, er nærheten til dyr du kan oppleve hos oss noe som varer lenge.

På Akvariet kan både barn og voksne se, føle, lese og følge både dyr og dyrepasserne på kloss hold. Du kan oppleve presentasjoner og fôringer og du kan få se hva fisk og dyr gjør når de er i deres rette element. Akvariet i Bergen har vært en institusjon tilreisende og bergensere bare MÅ besøke siden 1960. Det ligger på Nordnes, en kort tur fra Bergen sentrum med fantastisk beliggenhet i et parkområde med utsikt til innseilingen til Bergen på alle kanter. God mat får du også: Biologen Akvariet er en restaurant som lager skikkelig mat av skikkelige råvarer. Da får du energi til hele besøket og litt til. I Akvarietbutikken finner man fine små og store gaver, souvenirer og bøker.

På takterrassen vår har vi en stor flott lekeplass. Her kan mor og far nyte utsikten utover fjorden og barna utfolde seg i alle apparatene på lekeplassen. Lekeplassen er en ypperlig arena for litt ekstra lek og moro for både store og små.
Program: https://www.akvariet.no/hva-skjer/aktivitetskalender/

restaurantbilde

byGAVEKORT kan brukes på Akvariet i Bergen.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

1. Sep – 30. April: 10.00-18.00
1. Mai – 30. Aug: 09.00-18.00

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS