Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Marg & Bein

restaurantbilde

En helhetlig kafe- og restaurantopplevelse som inkluderer stemningen i rommet, vinen i glasset, kaffen i koppen, maten på bordet. Under et tilfeldig møte mellom David Alexander McCarthy og Olav H. W. Egeber for snart ti år siden begynte de å diskutere hvordan det perfekte spisestedet skulle være. Fort viste det seg at de hadde mange felles tanker og ideer om hvordan det skulle være. Og i dag har David og Olav endelig kommet sammen for å skape det de begge har lengtet etter; en helhetlig kafe- og restaurantopplevelse som inkluderer stemningen i rommet, vinen i glasset, kaffen i koppen, maten på bordet.
Alt som trengs for å oppnå det aller viktigste; den gode, uanstrengte atmosfæren som gir helhet til besøket.

Marg & Bein ønsker å sette smakfulle rammer for møte mellom mennesker. Maten som serveres er ekte, autentisk og lidenskapelig tilberedt. Rustikke retter som tar utgangspunkt i tradisjonelle oppskrifter, men med en moderne og profesjonell tilnærming. Marg & Bein, som navnet tilsier, setter også søkelyset på forsømte deler av dyret som vi alle liker å spise. Det er mer til et dyr enn en god filet.

Marg og Bein er lokalisert i Fosswincelsgate 18, kun 1. minutt fra Grieghallen og alle Universitetet i Bergen sine institutter og museer.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på Marg & Bein.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

ma. - lø.: 11:00–22:00

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS