Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Magic Hotel Solheimsviken

restaurantbilde

217 rom - 3 møterom - Restaurant- Takterrasse - Designer: Karim Rashid. Magic Hotel Solheimsviken ligger i det populære Damsgårdssundet, nær den nyåpnede tur- og sykkelbroen til sentrum. Med en gangavstand på 1,7 km kan du følge sjøpromenaden mot VilVite senteret, sentrum og Bryggen. Foretrekker du offentlig transport, er det bare en 3 minutters spasertur til nærmeste bybanestopp på Danmarksplass.

Trekk deg tilbake på rommet ditt, vær sosial i lobbyområdet eller nyt en fin ettermiddag på hotellets nydelige takterrasse. Her får du med en flott panorama utsikt over Bergen, og de omkringliggende fjellene. Med 217 hotellrom og privat parkeringsplass er vårt hotell et godt valg for grupper og familier, samt individuelle reisende for både fritid og forretning.

Interiøret er designet av Karim Rashid, som er kjent for sin bruk av farger og dristige former i sitt design. Karim Rashids signatur finnes overalt - fra rom/gang til lobby og lounge. De karakteristiske trekkene til hotellene er levende, moderne design med fokus på komfort, teknologi og opplevelser.

Vi tilbyr store, komfortable senger på alle rom, og alle moderne fasiliteter du trenger for et hyggelig opphold. Velg mellom dobbeltrom, familierom eller suiter med møterom. Gratis Wi-Fi, bagasjeoppbevaring og døgnåpen resepsjon med kiosk og bar.

Frokost serveres i restauranten Bergtatt i 5. etasje. Bergtatt serverer italiensk a la carte-retter, og har et godt rykte for sine fantastiske steinovnsbakte pizzaer.

På Danmarksplass og i området rundt (Solheimsgaten og Solheimsviken) er det idrettsanlegg, videregående skole, restauranter, leger, tannleger, apotek, post, frisører, treningsstudio, bensinstasjon, taxiholdeplass og en rekke butikker, boligblokker, servicetilbud og næringsvirksomheter.

Flott turterreng i området. Nærhet til Universitetet, Haukeland Sykehus, Marineholmen, Høyskolene, Kronstad og til byens øvrige fasiliteter.

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på Magic Hotel Solheimsviken.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Resepsjonen er åpen hele døgnet - 24/7.

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

585 ledige plasser

Bygarasjen

934 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS