Finn din butikk, restaurant eller opplevelse i Bergen sentrum

Amatørkulturrådet i Bergen

restaurantbilde

Amatørkulturrådet ble startet i 2008. Vi bidrar til å løfte amatørkulturen og til å nå Bergen kommunes visjon i Amatørkulturplanen om at Bergen skal være Norges mest mangfoldige og aktive kulturby innen 2017. Vi er en paraplyorganisasjon for alle som driver med kulturaktiviteter på fritiden. Vi er medlemsbasert, og ønsker å stå sammen med våre medlemmer for å bedre rammebetingelsene for amatørkulturen. Jo flere vi er, jo større gjennomslagskraft har vi.
Hva er Amatørkultur?
Det er flytende overganger mellom en amatør og en profesjonell innenfor kunst- og kulturlivet. Den formelle definisjonen av en amatør er en person som driver med kunst, vitenskap og lignende uten a? ha dette som levebrød. En profesjonell defineres som en person som er fagutdannet og som gjør noe ofte og systematisk relatert til et yrke.
Man er med andre ord amatør i den forstand at aktiviteten eller hobbyen blir drevet pa? fritiden og at man ikke har en profesjon gjennom utdanning som man systematisk arbeider med. Jfr. V-F rapport 12/97 av George Arnestad og Ove Osland

restaurantbilde

byGAVEKORT kan ikke brukes på Amatørkulturrådet i Bergen.

Bransjer

Varegrupper

Åpningstider

Her er vi

Bli byVENN! Helt gratis!

Få tilgang på eksklusive tilbud og faste fordeler i kundeklubben byVENN.

Bli byVENN

Parkering i sentrum

Klostergarasjen

592 ledige plasser

Bygarasjen

2080 ledige plasser

Se parkeringsplassene på sms!
Send kodeord "P" til 2077
kr 3,- per melding

Bli byVENN! Helt gratis

Bli medlem i kundeklubben byVENN og motta eksklusive tilbud, nyheter og invitasjoner! I byVENN-appen får du faste fordeler, aktuelle kupongtilbud og personlig medlemsbevis.
Medlemskap er gratis. 15 års aldersgrense.

Generalsamarbeidspartnere:
  • Bergensavisen
  • Bergen Kommune
Hovedsamarbeidspartnere
  • Galleriet
  • Bergen Kino
  • Bergen Parkering
  • Skyss
  • NSN AS