OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Xonsports ny på Xhibition

Xonsports åpner sportsmote-butikk på Xhibition kjøpesenter torsdag 24. april.

Sporty mote har alltid utgjort en stor del av motebildet i Norge. Det å kle seg sporty er en del av kulturen – enten av praktiske grunner, eller for å underbygge sitt image som en sunn og aktiv person. Xonsports blir Norges første rene motebutikkjede for denne målgruppen, og den andre butikken i kjeden åpnes på Xhibition kjøpesenter midt i Bergen sentrum torsdag 24. april. Butikken eies av Brannspiller Erlend Hanstveit, Odd Arne Hanstveit og Silje Hanstvedt. Brannkollega Thorstein Helstad presenterer sin nye kolleksjon med boxershortser i butikken samme dag.

Konseptansvarlig Espen Sønes hos Sport 1 Gruppen:
”Xonsports handler om en aktiv livsstil og retter seg mot et urbant marked – du vil primært finne butikkene i større senter. Butikkene skal ha et bredt utvalg av sportsmote innen kategoriene sko, tekstil og tilbehør. Vi skal tilby kundene tøffere produkter innen sport, med et klart preg av mote. Som kjede samarbeider Xonsports med noen av verdens sterkeste merkevarer innenfor segmentet og har tilgang på eksklusive kolleksjoner. Vi henvender oss til bevisste kunder som ønsker å kle seg sporty og moteriktig.

Bjørn Rune Gjelsten satser på ung sportsmote
Etter å ha lagt karrieren som verdens beste utøver innen Offshore Racing på hylla sist høst, har Bjørn Rune Gjelsten satset tungt innen sportsbransjen. Han tok over Sport 1 Gruppen a/s for et drøyt år siden gjennom sitt firma Gjelsten Holding a/s, og siden den gang har kjedekonseptene Skandinavisk Høyfjellsutstyr, Xonsports og Sport 1 Superstore sett dagens lys i tillegg til flere nye Sport 1 butikker. www.xonsports.no