OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Tradisjon møter ny moderne design hos Arven

I 150 år har Arven laget vakre sølv- og gullprodukter av høy kvalitet i samarbeid med anerkjente norske designere.

I 150 år har Arven laget vakre sølv- og gullprodukter av høy kvalitet i samarbeid med anerkjente norske designere. Med et ønske om å bevare, begeistre og bevege bringer Arven det klassiske og elegante sammen med nye og modige uttrykk.

Arven har butikk og fabrikk i ett, så du kommer tett på håndverket. Det formelig drønner og rister i hele huset når maskinene er i gang. I verkstedet kan du se hvordan Arvens gull- og sølvsmeder jobber. Det loddes og smeltes, og er du heldig kan du se når det fattes diamanter. Du vil garantert bli inspirert, og du kan ta med deg ekte norsk design hjem. Arven spesialdesigner også smykker for deg, og reparerer gjerne dine gamle.

Gaver med sjel
Arven har gaver til alle. Hva med et organisk sølvhjerte til henne, en sølvring med steiner til han, et diamantsmykke til den kvalitetsbevisste, barnesølv til den minste, vakre Wood-lykter til bordet, eller bestikk fra en av Arvens 18 ulike bestikkserier? Lars Beller Fjetland har designet salatbestikket Monstera, som ble presentert på designmessen i Milano. Det har fått stor internasjonal interesse, og du kan nå kjøpe det hos Arven.

Du finner dem bak Bryggen
Arven holder til i Sandbrogaten 11, like bak Bryggen ved Koengen. Arven Concept Store og visningssenteret er åpent mandag til fredag kl. 09.00-16.00, og lørdag kl. 09.00-16.00.

Les og se mer fra Arven:
Hjemmeside: www.arven.no
Facebook: @arven1868
Instagram: @arven_gold_silver