OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Suppologen – en smakfull nyhet fra Bergen

Uken etter påske åpner Suppologen sin første suppebar i Starvhusgaten. Dette er et nytt og spennende internasjonalt konsept med utspring fra driverne bak Søstrene Hagelin.

Uken etter påske åpner Suppologen sin første suppebar i Starvhusgaten. Dette er et nytt og spennende internasjonalt konsept fra driverne bak Søstrene Hagelin. Suppologen skal bygges opp som en landsdekkende kjede, med hovedkontor i Bergen.

Et ekte gründerkonsept fra det erkebergenske næringsliv!

Grunntanken hos Suppologen er å servere spiseklare supper med himmelsk god smak i et lunsjbar-konsept. I tillegg til supper av den høyeste kvalitet, skal den nye kjeden også tilby gryteretter, wraps, baguetter og salater på menyen.

– Suppologen er basert på et stort utvalg av supper, med smaker og spesialiteter fra hele verden. Suppene serveres med valgfri garnityr. I tillegg vil vi også ha et stort utvalg av wraps med forskjellig innhold og smaker, sier grunder Torodd Iversen, som kanskje er mer kjent som eier og driver av Søstrene Hagelin i Strandgaten.

Suppologen har overtatt lokalet som huset Skyss Kundesenter i Starvhusgaten, samme gate som også huser Vrimmel, Huset Verdi, Toneblomst, Sundt motehus, Moods of Norway, Sparebanken Vest og Weekday. Lokalisering rett ved Bybanens endestopp i Byparken og kollektivgaten Olav Kyrresgate kan gi mange bergensere og tilreisende et spennende nytt tilbud til «mat i farten». Som sidegate til byens storstue Torgallmenningen er Starvhusgaten en sentral plassering med en god miks av butikker i nærområdet.

-Vi gleder oss til åpning, og er særdeles fornøyd med å ha fått leieavtale på denne attraktive beliggenheten, i konkurranse med mange nasjonale og internasjonale kjeder. Ideen ble unnfanget etter diverse studieturer for 6-7 år siden. I USA og i asia finnes det mange suppebarer og like konsepter. Dette blir et ekte gründerkonsept fra det erkebergenske næringsliv. Vi satser på å åpne uken like etter påske, sannsynligvis torsdag 31. mars, sier Iversen.