OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Store opplevelser på Bergen kino i høstferien

Rimeligere kinobilletter og popcornmeny, førpremiere på Børning 2, Harry Potter-maraton, utekino på Fløyen og begge kinobyggene åpen på dagtid er bare noe av alt det spennende du kan oppleve på Bergen kino i høstferien!

Rimeligere kinobilletter og popcornmeny, førpremiere på Børning 2, Harry Potter-maraton, utekino på Fløyen og begge kinobyggene åpen på dagtid er bare noe av alt det spennende Bergen kino steller i stand i høstferien!

Mandag – fredag t.o.m. kl. 12.00 rimeligere kinobilletter og popcornmeny.
Om du er tidlig ute og ser en av forestillingene som begynner t.o.m. kl. 12.00, vil du ikke bare få billetten til kr. 90,- (barn kr. 80,-), men også en liten popcornmeny til kr. 60,-

Bilene inntar Bergen
Høstferien starter med mye vroom og brøl når bilene fra Børning 2 inntar Konsertpaleet på lørdag kl. 18.00. Det er duket for førpremiere på Børning 2 (premiere 12. oktober). Vi lover action og humor i massevis når gjengen fra den første filmen skor seg for vinterføre i en intens biljakt fra Vestlandet til Murmansk i Russland.

Harry Potter Maraton
Mandag og tirsdag i høstferien blir det Harry Potter-maraton. Mandag viser vi de første 4 filmene og tirsdag de 4 siste. Billettpris for hele maratonen er kr. 390,- for begge dagene.

Utekino på Fløyen
Høstferien store høydepunkt skjer fra torsdag til lørdag. Da rigger vi oss til i skogen oppe på Fløyen med utekino. Først blir det førpremiere på barne- og familiefilmen TROLLS kl. 18.30, og da håper vi, at det vil dukke opp mange små troll som vil bli sminket. Deretter viser vi den sprø komedien MASTERMINDS kl. 20.45. En fantastisk underholdende film, som de fleste vil sette pris på!  Til slutt, for den som tør, blir det nattvising av BLAIR WITCH  kl. 23.00 (førpremiere).

Vi oppfordrer alle til å kle seg godt og ta gjerne med sitteunderlag til utekinoen!

Begge kinobyggene er åpen på dagtid
Høstferien vil også by på et rikt utvalg av filmer i Konsertpaleet og Magnus Barfot kino. Med BØRNING 2 og en ny, eventyrlig film fra Tim Burton , MISS PEREGRINE’S HOME FOR PECULIAR CHILDREN kan vi love både spenning og glede. For de yngste kan vi blant annet tilby STORKENE, PETER OG DRAGEN og OPPDRAG DORY.

Se programmet her