OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Stadion Sport Bergen ny butikk i Strandgaten

Den nye butikken Stadion Sport Bergen i Strandgaten 25 er drevet av ildsjeler som selv lever og ånder for sport og friluftsliv. Erik Rosendahl og hans kollegaer tar mål av seg å være en av Bergens beste fagbutikker på sko, trening og fritidsklær.

Stadion Sport Bergen har som mål å tilby deg de beste produktene og gi deg de beste rådene – for at du skal få en best mulig sportsopplevelse. Det er nemlig det det egentlig handler om – de gode sportsopplevelsene. I Norges tøffe klima er det viktig at du har utstyr som holder mål. Hvilke løpesko bør du velge for å utvikle deg videre? Hvilken sykkel er best for deg? Hva bør du ha i sekken og hvilken sekk bør du velge? Alt dette og mye, mye mer får du svar på hos Stadion Sport Bergen – som er drevet av ildsjeler som selv lever og ånder for sport og friluftsliv. Erik Rosendahl og hans kollegaer tar mål av seg å være en av Bergens beste fagbutikker på sko, trening og fritidsklær.

– Den nye butikken vår finner du i Strandgaten 25 vis-a-vis Illums Bolighus like ved Muren –  og vi kan skilte med «egen» utgang fra Klostergarasjen hvor det er 940 tørre og trygge P-plasser, sier Rosendahl fornøyd. Last ned appen Sesam Sesam og bommen går automatisk opp og ned for deg – enklere kan det ikke bli.

Kjente merkevarer
Butikken fører et spennende utvalg varemerker fra Norrøna, Nike, Adidas, Ronhill, Asics, Inov, Irock, Salomon, Fjellreven, RAB, Lowe alpine, Swix, Haibike, GT, Madshus og Åsnes for å nevne noen.

Åpningstider
Vi har åpent fra kl 9 til 19 hverdager, og kl 9-17 på lørdagene, sier Erik Rosendahl.

Stadion-sport Bergen