OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Søndagsåpent i by’n

Fra og med torsdag 8. desember har mange hundre butikker i sentrum ekstra lenge åpent. Og på søndag kan du shoppe og kose deg i den fantastiske byen din fra morgen til kveld.

De gode førjulsopplevelsene
Fra nå står mange hundre butikker, serveringssteder og mange andre tilbud klare for å gi deg noe mer enn det du kan oppleve andre steder: hyggelig julehandel og gode tradisjoner i den fantastiske 1000 år gamle byen din.

Ta deg god tid, gå på oppdagelsesferd i smitt og smau, oppdag spennende butikker, gallerier og serveringssteder som du ikke visste om.

Søndagsåpent kl. 14-19 i butikker og sentre
På søndag holder mange hundre butikker og serveringssteder i sentrum søndagsåpent fra kl. 14 til 19. Men, allerede fra formiddagen av kan du oppleve Pepperkakebyen og mange andre juletradisjoner. Blant mye annet er det "Jul på Bryggen" på lørdag og søndag fra kl. 11. Bondens Marked har julemarked fredag kl. 11-17, lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 11-16. I tillegg er det blant annet julemarked med design og kunsthåndverk i Schøtstuene fredag til søndag kl. 11-18. I smauene på Bryggen blir det også Barnas loppemarked, Bryggenisser, fekting, bueskyting, fortelling og utkledning lørdag og søndag kl. 11-17.
Les mer om åpningstider i sentrum julen 2011, klikk her.

Pepperkakebyen åpner kl. 11 på søndager
Pepperkakebyen har åpent på hverdager fra kl. 9-21, på lørdag kl. 9-20 og på søndag kl. 11-19. Se mer på: www.facebook.com/Pepperkakebyen og bli tilhenger!

byGAVEKORT

byGAVEKORTET – den perfekte gave
Med byGAVEKORT får den du vil glede full valgfrihet og sikrer at alle blir fornøyd. byGAVEKORT gjør også at mange bedrifter samarbeider om å gjøre byen vår enda litt mer trivelig og attraktiv. Derfor har både privatpersoner og bedrifter flere ekstra gode grunner til å velge byGAVEKORT hver gang man skal glede noen. Se listen over alle brukersteder, klikk her.

Kortet kan kjøpes i Nye Berstad-kiosken, Valkendorfsgate 4.
Bedrifter kan bestille ved å klikke her.

Hjertelig velkommen!