OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Såpeboblefestival på Vilvite i vinterferien

Fra 21. til 26. februar blir det såpebobleshow med flere europeiske såpeboblekunstnere på VilVite. Du kan også få prøve deg selv i såpebobleverkstedet i hele uke 8 og 9. VilVite utvider åpningstider og program i vinterferieukene. Husk at du kan bruke byGAVEKORT også på VilVite.

Program og åpningstider gjengitt nedenfor er hentet fra: www.vilvite.no

Opplev den franske såpeboblekunstneren Sylvain Letuvée 
Vi gleder oss som unger til å få besøk av Sylvain Letuvée og Annaig Suinat fra Frankrike – og se dem leke med gigantiske såpebobler! De vil også ha bobleverksted for både barn og voksne. Klarer du å lage "boble-tryllestaver" og store håndbobler? Sylvain og Annaig vil være på VilVite fra torsdag 21. til og med tirsdag 26. mars 2013.
Se hva Sylvain kan!

Opplev Elmer og Karl-Otto – såpebobleentusiaster fra Danmark
Bli med når Elmer og Karl-Otto fra Soapbuble.dk lager såpebobler på alle tenkelige måter. Små bobler, store bobler, mange bobler, bobletriks, bobleeksperimenter og mye mer. Kort sagt et overflødighetshorn av bobler! Og det aller beste: dette er ting som du kan gjøre hjemme med et minimum av utstyr.

Soapbubble.dk består av en liten gruppe såpebobleentusiaster, som har møtt hverandre på vitensenteret Experimentarium i København, hvor alle har arbeidet som formidlere og gjenoppdaget barndommens glede ved å lage såpebobler. Derfor møtes de fortsatt for å hygge seg med såpebobler, fotografere såpehinner og øve på nye bobletriks. Eller drar ut for å opptre med triksene sine. I vinterferien er de på VilVite! soapbubble.dk  

Sylvain og våre danske venner har show til ulike tider. Du ser tidspunktene for såpebobleshow i kalenderen – og får nøyaktig plan for hver av dem på VilVite den enkelte dag. Du får både show og verksted på inngangsbilletten – så langt det er plass 🙂