Åpningen av Pepperkakebyen er utsatt inntil videre på grunn av de nye koronarestriksjonene som forbyr offentlige arrangementer uten fastmonterte seter. Forbudet gjelder fom. 7. november 2020. Pepperkakebyen skulle etter planen åpne lørdag 14. november.
Nyheter

Åpning av Pepperkakebyen utsatt inntil videre

Pressemelding, 6. november 2020: Åpning av Pepperkakebyen er utsatt inntil videre på grunn av de nye koronarestriksjonene som ble innført i Bergen kommune fra og med 7. november.

Det ble 6. november innført nye smitteverntiltak i Bergen kommune for å begrense spredningen av covid-19. De nye tiltakene og restriksjonene vil i første omgang gjelde i 14 dager fra og med 7. november til og med 23. november. Et av disse tiltakene er at offentlige arrangementer uten fastmonterte seter blir forbudt. Dette forbudet gjør at det ikke vil være mulig å åpne Pepperkakebyen den 14. november som planlagt. Åpningen er utsatt inntil videre.

Billettsalget stoppes

Alt salg av billetter til Pepperkakebyen blir på grunn av det nye forbudet stoppet inntil videre. Allerede kjøpte billetter vil bli tilbudt byttet til nye tider, når restriksjonene oppheves og åpning av Pepperkakebyen kan gjennomføres. Billettkjøpere som har billett til besøk i Pepperkakebyen i tiden den er pålagt å holde stengt, vil bli kontaktet med tilbud om nye tider nærmere jul når vi vet mer om vi har lov å holde åpent.

Dersom åpning og gjennomføring av Pepperkakebyen ikke vil være mulig i 2020 på grunn av de nye restriksjonene, vil kjøpte billetter bli refundert.

Kontaktperson for pressehenvendelser:

Steinar Kristoffersen
Pepperkakebysjef
Daglig leder Bergen Sentrum AS
Tlf 90011020
steinar@bergensentrum.no

 

Andre henvendelser:

Vennligst benytt pepperkakebyen@bergensentrum.no