OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Peak Performance med ny flaggskip-butikk

Peak Performance General Store har åpnet den nye, store flaggskip-butikken i Rådhusgaten 4.

For første gang har Peak Performance General Store åpnet to butikker i samme by. I tillegg til butikken på Kløverhuset, har Peak Performance nå åpnet en ny flaggskip-butikk på gateplan i Rådhusgaten 4. Den nye butikken er på ca 250 kvadratmeter over to plan, og tilbyr varer fra hele produktsortimentet til Peak Performance. Dette innebærer blant annet mote-, fritids og sportsklær til begge kjønn og alle aldersgrupper, med ekstra fokus på ungdomssegmentet. Tilbehør som belter, sekker, bagger, hansker, luer osv. finner du også, i tillegg til en egen "black light" avdeling med klær rettet mot ekstremsport-segmentet. Noe for enhver smak, med andre ord.

Butikksjef Mona Schancke-Næss er fornøyd med beliggenheten i hjertet av Bergen, midt mellom Torgallmenningen og alle busstoppene i Olav Kyrresgate, omkranset av kjøpesentrene Galleriet, Xhibition, Telegrafen og Sundt.

Den nye butikken velger å følge åpningstiden til Galleriet og Sundt, og holder åpent fra kl 10-21 på alle hverdager og kl 10-18 på lørdager.

Les mer: www.peakperformance.com