Havets beste smaker – servert med lidenskap under One Ocean Week 5.–11. april.
Artikler

Opplev havets beste smaker under One Ocean Week 5. – 11. april

I løpet av One Ocean Week kan du nyte ekte sjømatopplevelser på noen av byens beste restauranter. Her får du sesongens ferskeste og mest smakfulle delikatesser fra havet – servert med lidenskap for kvalitet og bærekraft.

Smak av kysten har samlet et utvalg av byens beste One Ocean-restauranter – klare til å gi deg en uforglemmelige sjømatopplevelser! 

Besøk også Smaks- og opplevelsesteltet på Festningskaien under One Ocean Week

Lørdag 5. april: 12.00 – 16.00
Søndag 6. april: 12.00 – 16.00

Lær mer om havet og maten som kommer derfra. Det vil være ulike gratis aktiviteter både for voksne og barn som smaksløype, sjømatkurs og inspirerende kokkeaktiviteter med smaksprøver.

Smak av kysten er Norges største gastronomiske sjømatnettverk, og jobber for å heve kunnskapen om sjømat i hele verdikjeden – fra fiskere og produsenter til fiskehandlere og restauranter. Som en stolt havnasjon har vi ett mål: å levere verdens beste og mest bærekraftige sjømat.