OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Ny byGAVEKORT-automat hos Expert i Gågaten

Nå kan du også kjøpe byGAVEKORT hos Expert Sentrum i Gågaten, hvor den nye gavekort-automaten nå er på plass. Dette er det tredje fysiske utsalgsstedet i sentrum.

Nå kan du også kjøpe byGAVEKORT hos Expert Sentrum i Gågaten, hvor den nye gavekort-automaten nå er på plass. Dette er det tredje utsalgssted for byGAVEKORT i sentrum.

Nå kan man kjøpe byGAVEKORT hos Expert i Gågaten

I takt med den stigende populariteten til byGAVEKORTET har Bergen Sentrum AS inngått avtale med Expert Sentrum i Gågaten om utplassering av en ny gavekort-automat. Automaten står godt synlig til høyre rett innenfor inngangsdøren. Gågaten er et av byens viktige handlestrøk med over 40 butikker og serveringssteder, med god tilgjengelighet blant annet fra Klostergarasjen via utgang Muren. I tillegg er det veldig mange som passerer gjennom byens eldste gågate til og fra boliger og arbeidsplasser på Nordnes. byGAVEKORTET selges som vanlig også i automaten som står hos Sundt på Torgallmenningen samt i Nye Berstad-kiosken i Valkendorfsgaten 4 ved Tårnplass. Bedrifter som ønsker faktura kan bestille direkte hos Bergen Sentrum AS.

Expert Sentrum
 
byGAVEKORT