OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Ny Apple-butikk i Markveien

Norges største Apple Premium Reseller butikk er åpnet i Markeveien 6.

15. mai åpnet Eplehuset Norges mest spennende databutikk, lokalisert i Markeveien 6.

– Vi gleder oss til å ønske kundene velkomne til vår nye storstue i Bergen. Vi har fått en fantastisk lokasjon og åpner en ”superstore”. Klart det kribler i magen!, sier kjedesjef i Eplehuset Trond Karlsen.

I løpet av seks år har Eplehuset AS fra Trondheim skapt stor suksess med sitt butikkonsept basert på salg av Apple-produkter som iPod, iMac og bærbare MacBook. Nå står Eplehuset bak enda et nytt initiativ som vil gi kundene førsteklasses tilgang til Apples prisbelønte teknologi og designprodukter. Eplehuset vil fortsette å være en butikk med tilbud til både privat- og bedriftsmarkedet i regionen, nå bare i enda større skala. I tillegg til proffbrukere innen musikk, reklame og media, opplever Eplehuset en sterk økning i interessen for Apple-produkter blant skoler, studenter og privatpersoner.

Norges største – i Bergen selvfølgelig!

– Vi har lenge vært på utkikk etter den rette lokasjonen her i Bergen. Vi har vokst ut av våre tidligere lokaler for lenge siden, og hatt en lang og intens prosess med å finne egnede lokaler til vårt nye flaggskip. Det å få et totalt areale på over 400 kvadratmeter, hvor godt over 200 kvadratmeter er butikk, er for oss helt gigantisk sier kjedesjef Trond Karlsen. Han tilføyer: – Vi har alltid drevet god butikk i Bergen, og vi har siden åpningen av ”gammelbutikken” i 2004 hatt mange besøkende. Med respekt for den etterhvert store skare av Mac-brukere i Bergen, så fant vi ut at vi måtte åpne en butikk som var responsen verdig. Og hvor annet sted enn i Bergen passer det å åpne Norges største?

Stikk innom. Bli overbevist.

Regionssjef Hallvard Opheim har vært med ved Eplehuset Bergen siden oppstarten, og er den som har opplevd utviklingen i Bergen på nært hold. Opheim kommenterer: – Flere og flere har forstått at de kan benytte en Mac som en vanlig pc, og det har vi lagt opp til at enda flere skal få forstå og ikke minst oppleve i den nye butikken. Vi sier jo at vi har Norges mest spennende databutikk, og det står vi veldig inne for. Vi inviterer derfor ikke bare de etablerte brukerne, men også gjerne de som har hørt mye om Mac, men ikke tatt skrittet til å finne ut mer. Vårt store utstillingsareal og brede varesortiment ligger til rette for de som ønsker å ta turen innom for å bli overbevist. Vi åpner butikken med brask og bram 15. mai, og ønsker å skape en god stemning med gode tilbud og flott butikk.

Eplehuset AS åpnet sin første butikk i Trondheim i september 2002, og har i dag butikker i Bodø, Fredrikstad, Oslo, Tromsø, Trondheim og Ålesund, samt nettbutikken eplehuset.no. Nye butikker åpnes i Sandvika og Stavanger i nær fremtid. Spennende og innovative produkter, tilgjengelighet, god atmosfære og kunnskapsrike medarbeidere er butikkenes varemerker. Butikkene drives som egne selskap med Eplehuset AS som eier. Kjedens forventede omsetning for 2008 er ca. 250 millioner kroner.

Les mer på: www.eplehuset.no