OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Maksimal omsetning på byLØRDAG 13. september

Praktisk info til næringsdrivende i Bergen sentrum som ønsker å maksimere omsetning på byLØRDAG 13. september. Frist 29. august for å henge seg på diverse omsetningsøkende tiltak.

Neste byLØRDAG er 13. september 2014. Det betyr at bergenserne forventer at bykjernen syder og koker av folkeliv, aktiviteter og tilbud for liten og stor i butikker, restauranter, gater, sentre, strøk og byrom. Vi har fokus på DERE, butikkene og utsalgsstedene i Bergen sentrum. Finn på nokke!, og si ifra til oss!

Slik gjør du byLØRDAG til en suksess på 1-2-3:

Evaluering omsetning byLØRDAG vs. vanlig lørdag
Evaluering viser at 2/3-deler av medlemmene har mer enn 20% omsetningsøkning på byLØRDAG, og 1/4-del av alle medlemmene har mer enn 50% økning. Nedenfor er noen gode råd og tips til hvordan din bedrift kan dra full nytte av Bergen Sentrums fellesaktivitet byLØRDAG.

1. Finn på nokke.

Våre evalueringer viser at de som finner på en eller annen form for salgsutløsende aktivitet, (dette er svar fra medlemmer om hvilke aktiviteter de kjørte igang) opplever større omsetningsøkning på byLØRDAG. Eksempler på enkle, billige aktiviteter: Trekk salgsvirksomhet ut på gaten (benytt gjerne våre gratis telt), inviter leverandør til demo, få noen ungdommer til å dele ut vafler og saft, vis frem nye produkter, vær synlig på en annerledes måte, lag konkurranser, vær kreativ. Er du del av en velforening eller senterforening kan dere med fordel gå sammen om større felles aktivitet til felles nytte. Husk at alle medlemmer i Bergen Sentrum AS kan bestille gratis 3x3m telt og bord av Arrangement Tjenester, samt hente gratis byLØRDAG-ballonger og -plakater hos Ballong Dekor.

Forslag til aktiviteter

Bestill gratis telt
Sauer på Torgallmenningen hos Moods of Norway på byLØRDAG i 2011

2. Markedsfør din aktivitet gratis

Tips oss om hva du har funnet på via post@bergensentrum.no innen 29. august. Send kortfattet tekst som beskriver aktivitet. Husk tid og sted. Bergen Sentrum AS disponerer en rekke markedsflater hvor vi kan fortelle publikum om dine aktiviteter på byLØRDAG. Helt gratis som en av mange medlemsfordeler. Vi disponerer blant annet en del fellessider i byLØRDAG-avisen som distribueres med BT, samt digitale flater på nettside, nyhetsbrev, facebook og andre sosiale media. Frist for innsendelse: 29. august.

Tips oss!

3. Annonser i byLØRDAG-avisen

God annonsering i samme avis under felles byprofil gir mye mer effekt enn annonsering spredt ut over forskjellige kanaler. Med annonsering på felles flater får vi synliggjort det store utvalget i sentrum, som i følge undersøkelser er sentrums fremste fortrinn. Derfor bør flest mulig annonsere sine salgsaktiviteter i byLØRDAG-avisen til medlemspris. Husk også at medlemmene får returprovisjon på all fellesannonsering i byLØRDAG-avisen, som føres tilbake til fellesskapet for å finansiere fremtidige aktiviteter. Bestillingsfrist 29. august.

Salgsbrev byLØRDAG-avis