Saftig kvalitetskjøtt er i fokus når den populære restauranten KöD åpner dørene i Bergen sentrum.
Artikler

Ny kjøttrestaurant åpnet i Bergen

Fredag 28. mars åpnet restauranten KöD i Bergen, en ny destinasjon for kjøttelskere. Konseptet, som allerede finnes i København, Aarhus, Oslo og London, fokuserer på kvalitetskjøtt, nøye utvalgte viner og en eksklusiv spiseopplevelse.

En del av en større restaurantgruppe

KöD er en del av den danske restaurantgruppen DiningSix, som også står bak Basso Social i Bergen. Ifølge daglig leder Alice Breivik er responsen på Basso Social en viktig grunn til at gruppen nå satser på et nytt konsept i byen.

– Vi har gledet oss enormt til å åpne KöD i Bergen og skape en restaurant hvor kjøttelskere kan nyte fantastiske smaker i en lun og eksklusiv atmosfære, sier Breivik. – Etter suksessen med Basso Social ser vi frem til å tilby et nytt konsept som vi håper vil slå like godt an.

Fokus på kvalitet og gode smaker

Menyen hos KöD består av førsteklasses kjøttretter, tilberedt med presisjon og servert med utvalgte viner og tilbehør. Ifølge restauranten står kvalitet i sentrum, både når det gjelder råvarer, service og atmosfære.

Sentral beliggenhet og stor interesse

Restauranten ligger på Øvre Ole Bulls plass 7, midt i Bergens sentrum, et område kjent for sitt pulserende uteliv og kulturliv. Allerede før åpningen har interessen vært stor, og bookingene har begynt å strømme inn.

For dem som ønsker en sniktitt på menyen, arrangeres det en konkurranse hvor vinnerne får teste maten før den offisielle åpningen.

– Vi håper å skape et sted hvor folk samles for gode matopplevelser, akkurat som vi har gjort med våre andre konsepter, sier Breivik.