OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Kløverhuset åpner helsestudio

Når man kanskje skulle tro at alt var prøvd ut på kjøpesentrene her i byen, dukker et spenstig konsept opp på Kløverhuset. Nå har Shaping Helsestudio åpnet dørene øverst i shoppingsenteret i Strandgaten.

– Shaping er et spennende konsept som vi har stor tro på. Kløverhuset tilbyr eksklusive merkevarer til bevisste forbrukere – og et eksklusivt treningstilbud kun for kvinner er derfor en positiv tilvekst i senterfamilien, sier Markedsansvarlig Morten Mørken ved Kløverhuset.

Ekspanderer
Shaping var tidligere etablert i egne lokaler på Nordnes, men grunnet høy pågang og sprengt kapasitet har de russiske gründerne nå valgt å utvide bedriften. I og med at man ønsker å holde dette på et eksklusivt nivå, er det også her begrenset med kapasitet. – Vi ønsker alle velkommen, og vil gjøre vårt beste for å få plass til så mange som mulig. Likevel er det begrenset hvor mange man kan være inne i treningssalen samtidig, og derfor anslår vi medlemskapasiteten til ca 100 kvinner, sier Irina Stalheim i Shaping.

Spennende trekløver
Etasjevalget kunne neppe vært bedre for Shaping heller. Fjerdeetasjen på Kløverhuset består nemlig av blant annet en spa- og velværebutikk og en sportsbutikk. Dette danner grunnlaget for mulige samarbeidsavtaler i toppen av senteret.

I tillegg til treningen får du også personlig tilpassede kostholdsprogrammer hos Shaping. – Shaping er mer enn et vanlig treningssenter hvor man i større grad er overlatt til seg selv og en tredemølle eller noen vekter. Dette gjør at mange som i utgangspunktet vegrer seg for å gå på trening kan oppleve en større motivasjon fordi oppfølgingen er så tett. Man blir ikke bare guidet til å trene korrekt, men også i forhold til kosthold og måling av den enkeltes fremgang, forklarer Stalheim.

Ladies only
For Shaping er ikke et vanlig helsestudio slik vi er vant til. Det er kun kvinner som har mulighet til å benytte seg av treningstilbudet, mens mennene må stå igjen på utsiden. – Vi er opptatt av å gi kvinner ro og trygghet til å trene, forteller Irina Stalheim i Shaping.

For mer informasjon om Shaping, kontakt Irina Stalheim på telefon 97011050 eller se www.shapingis.no

Relaterte saker:

o   http://www.ba.no/nyheter/article824671.ece

o   http://www.ba.no/nyheter/helsemagasinet/article1352853.ece

o   http://www.ba.no/puls/article2565978.ece