OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Jungelboken har premiere på Bergen kino 15. april

Basert på Rudyard Kiplings tidløse historier og inspirert av Disneys klassiske, animerte film, kommer nå Jungelboken i en helt ny episk og eventyrlig live-action versjon.

 

Bli med inn i en magisk og frodig verden! Basert på Rudyard Kiplings tidløse historier og inspirert av Disneys klassiske, animerte film, kommer nå Jungelboken i en helt ny episk og eventyrlig live-action versjon. Premiere 15. april på Bergen kino.

Eventyret handler om Mowgli, en ung gutt som er oppfostret av en ulvefamilie, men som ikke lenger føler seg velkommen i jungelen når den fryktsomme tigeren Shere Khan, som bærer arr fra Menneskene, sverger å eliminere det han ser som en trussel. Tvunget til å forlate det eneste hjemmet han noen gang har kjent, må Mowgli legge ut på en fengslende reise for å finne seg selv. Med på reisen har han sin mentor panteren Bagheera og den positive livsnyteren bjørnen Baloo. På veien møter Mowgli jungeldyr som ikke akkurat vil hans beste, inkludert Kaa, en pytonslange som med sin forførende stemme og blikk hypnotiserer guttungen, og den overtalende King Louie, som forsøker å presse Mowgli til å avsløre hemmeligheten om den flyktige og dødelige røde blomsten: ild.

Jungelboken er vakkert laget i levende bilder, kombinert med fotorealistiske «CGI»-dyr og omgivelser, og den nyeste teknologien og historieforteller-teknikken er brukt for å ta publikum med inn i en magisk og frodig verden.

Regi: Jon Favreau
Språk: Engelsk
Nasjonalitet: USA
Filmlengde: 1 t. 45 min.
Stemmer: Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Lupita Nyong´o, Scarlett Johansson, Giancarlo Esposito, Neel Sethi og Christopher Walken
Originalversjon, ikke dubbet til norsk.
Aldersgrense: 9 år
Begrunnelse: Partier med mørk og utrygg stemning, truende skikkelser og faretruende situasjoner gjør at denne filmen får 9-årsgrense.

Billetter