OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Ivar Medaas – Dar kjem dampen

EKSTRAFORESTILLINGER FREDAG 24 OG LØRDAG 25. OKTOBER kl. 1930! Som en del av programmet til Kystsogevekene 2014 kan kabareten «Ivar Medaas – Dar kjem dampen» oppleves på Ole Bull Scene.

Kystsogevekene 2014 jobber med å fremme kystkultur – med båtturer, aktiviteter, konserter, markeder og foredrag. Som en del av programmet kan kabareten «Ivar Medaas – Dar kjem dampen» oppleves på Ole Bull Scene.

Premiere på Ole Bull er torsdag 18. september, og i totalt 6 forestillinger skal musikken og kulturen til Ivar Medaas hylles. Det blir gjenhør med kjente og kjære viser. Frodige karakterer fremheves og det særegne kystlynnet fremstilles med respekt og kjærlighet i et miljø og en kultur som er i ferd med å forsvinne.

Olav Stedje, Aage Vaksdal, Claus Sellevoll og Annlaug Børsheim står for underholdningen på scenen. Etter anmeldelsene fra diverse Vestlandsbygder å dømme, ser det ut til at vi i Bergen kan vente oss en ordentlig godbit av en kabaret. Claus Sellevold sier i et intervju med Os og Fusaposten at de har fått tilbakemeldinger på at showet byr på både latter, humor og tårer.

«Skikkeleg vestlandshumor vil eg sei, med ein del karakterar fra 60-70 åra»
– Claus Sellevoll (Os og Fusaposten, 21. august 2014)

Lille Ole Bull

«Dar kjem dampen» – Facebook