OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Isac Elliot og Kurt Nilsen til Vinterlyd 2017

Isac Elliot og Kurt Nilsen er noen av artistene du kan oppleve lørdag 11. mars fra kl 14 når det braker løs med Vinterlyd 2017 på Festplassen. Konkurranser og aktiviteter fra kl 14, konsertstart kl 16.

Isac Elliot og Kurt Nilsen er noen av artistene du kan oppleve lørdag 11. mars fra kl 14 når det braker løs med Vinterlyd 2017 på Festplassen. Konsertturnéen Vinterlyd er et samarbeid mellom P4 og Kreftforeningen. Målet med turnéen er å skape oppmerksomhet om innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft.  For tolvte året på rad ruller turnéen nå ut på veien med blant annet Isac Elliot som en av headlinerne! I tillegg vil man også kunne oppleve Kurt Nilsen i storform og med fullt band på scenen.

Isac gleder seg enormt til å se sine norske fans igjen, og dette er andre gang hvor den populære finnen blir med på hele turneen.

– Det blir helt fantastisk å spille på Vinterlyd igjen. Det var noe av det morsomste jeg har gjort, sier Isac Elliot. Det er en liten stund siden jeg var i Norge og reiste rundt, men nå skal jeg Norge rundt og hilse på dere. Jeg er skikkelig «hyped»! Håper vi sees! Sammen skal vi gjøre et skikkelig krafttak mot kreft, sier Elliot.

Vinterlyd har vokst seg større for hvert år, og med over 100 000 besøkende i fjor er dette nå blant landets aller største utendørskonserter. Arrangementet er gratis for publikum, og den 4. mars er Vinterlyd på plass i Oslo. Etter det drar turneen landet rundt, før det hele avsluttes med to konserter i Hafjell i påsken.

– For oss som til daglig driver i underholdningsbransjen føles det ekstra meningsfullt å bidra til Krafttak mot kreft og denne viktige saken. Vinterlyd er selvfølgelig først og fremst en rullende folkefest med konsert, lek og moro, men det at vi samtidig kan sette fokus noe som berører oss alle i løpet av livet, betyr veldig mye for oss i P4, sier P4-sjef Kenneth Andresen

I tillegg til Isac Elliot og Kurt Nilsen, skal en av Norges mest spilte artister, den norsk/svenske duoen Tungevaag & Raaban, Jesper Jenset og Atle sørge for at dette blir en konsertopplevelse av de sjeldne!

– Vi er enormt stolte over det artistgalleriet vi har med oss i år. Her har vi artister for enhver smak, og vi håper på fulle torg og bøsser rundt om i landet, sier generalsekretær i Kreftforeningen Anne Lise Ryel.

For fullstendig informasjon om artister og reiserute se Vinterlyd.no.

Årets reiserute:
04. mars                Oslo
07. mars                Gjøvik
09. mars                Stavanger
11. mars                Bergen (Festplassen)
14. mars                Trondheim
18. mars                Tromsø

14. & 15. april   Hafjell (NB! Her spiller ikke alle artister)

Om Vinterlyd
Vinterlyd er en konsertturné arrangert av P4, med Kreftforeningen som partner og formål. Hovedmålet med Vinterlyd er å skape oppmerksomhet om Krafttak mot kreft.

 

Om Krafttak mot kreft

•             Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon og hele Norges   
dugnad mot kreft

•             Over 20 000 bøssebærere

•             Totalt over 600 små og store aksjoner.

•             En av Norges største konsertturneer; Vinterlyd

•             I 2015 fikk 32 592 personer kreft Takket være forskning kan vi for første gang si at flere enn 70 prosent overlever. Likevel dør det nesten 11 000 hvert år.

•             I år går pengene til forskning på livsforlengende behandling og til bedre tilbud til dem som lever med uhelbredelig kreft.

 

Om tema for Krafttak mot kreft
Formålet med årets aksjon er å gi kreftpasienter med uhelbredelig kreft flest mulig leveår og best mulig livskvalitet. Det skal vi oppnå gjennom forskning og tilbud for pasienter og pårørende. Det ultimate målet er at all kreft skal bli helbredelig, men i mellomtiden skal vi gjøre vårt for å gjøre uhelbredelig levelig.