OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

I am K på Torgallmenningen byLØRDAG 21. april

Bergen Sentrum AS støtter det lokale musikkmiljøet og er for første gang med på kåringen av «Vestlandssatsinga». Velkommen til konsert med vinner I am K på Torgallmenningen byLØRDAG 21. april.

Bergen Sentrum AS støtter det lokale musikkmiljøet og er for første gang med på kåringen av «Vestlandssatsinga». Velkommen til konsert med vinner I am K på Torgallmenningen byLØRDAG 21. april.

Vestlandssatsinga er talentbyggeprosjekt der festivalene og arrangørene på Vestlandet støtter opp om en artist ved å tilby festivalspilling, honorar samt massevis av publisitet. Festivalledere på Vestlandet stemmer frem sin favoritt på det årlige bransjetreffet «100 dagar» på Stord. Noen av de tidligere vinnerne, Yuma Sun, Silja Sol, Tiebreaker, Sassy Kraimspri, fikk boost i artistkarrieren i form av både publisitet, men også økonomisk.

Årets vinner, I am K, vant årets kåring med solid margin og går en spennende og lærerik festivalsommer i møte.

Det hele starter med byLØRDAG 21. april på Torgallmenningen i Bergen, i regi av Bergen Sentrum AS. Deretter blir det spilling på Musikkfest Stavanger, Utkant, Malakoff, Tysnesfest, Fest i Vest, Mablis, Vikedal Roots festival, Skral, Skånevik Bluesfestival, Den Festivalen i Vangen og Festidalen.

Bandet leverte en forrykende konsert og etterlot seg et måpende publikum. I am K representerer en moderne og smart tilnærming til musikkfaget. Melodisk pop, sylskarp elektronika og treffsikker rock sys elegant sammen. Ryddig kompleksitet, kvalitet i alle ledd og ingen sjangerbegrensninger.

Denne våren kommer debutplaten «Humans». Lyskasterne er virkelig rettet mot I am K dette året!

Dette er nå, og dette er fremtiden.

Støtter det lokale kulturmiljøet
Fra før av har Bergen Sentrum AS støttet opp om det lokale musikkmiljøet, ved å promotere gratisfestivalen Musikkfest Bergen under byLØRDAG i april. Da festivalen avvikles i år, velger Bergen Sentrum AS å fortsette med å støtte opp om band og artister i den viktigste fasen av deres karriere.

Velkommen til gratiskonsert med I am K på Torgallmenningen byLØRDAG 21. april 2018.

Les, se og hør med fra I am K:
Facebook: @IamKband
Instagram: @IamKband
Youtube: Klikk her
På nett: www.iamkband.com

Kontakt Bergen Sentrum AS:
Steinar Kristoffersen, daglig leder, tlf 90011020
Thomas Ottesen, markedssjef, tlf 90981414