OBS! Artikkelen er mer enn ett år gammel

Artikler

Hvem er fremtidens vinnere i sentrum?

Kampen om de handlende blir stadig tøffere. Hva kreves av både butikkdrivere og huseiere for å sy sammen morgendagens vinnerkonsepter?

Kampen om de handlende blir stadig tøffere. Hva kreves av både butikkdrivere og huseiere for å sy sammen morgendagens vinnerkonsepter?

– Sentrum er uten tvil Bergens viktigste handelsvare. Vi ønsket derfor å lage en konferanse hvor vi setter fokus på sentrum, og hva som skal til for å styrke sentrum som handelssted, sier Torgeir Hågøy, som er redaktør for EstateVest.

– Sentrum er uten tvil Bergens viktigste handelsvare

Eiendomsmagasinet EstateVest er et magasin og nettsted som skriver om næringseiendomsmarkedet på Vestlandet. Eiendomsperspektivet vil derfor stå sentralt på konferansen, men samtidig vil butikkdriverperspektivet bli godt belyst gjennom foredrag fra flere veletablerte aktører i sentrum.

Blant de som kommer er Carl Erik Krefting fra Søylen eiendom, et av landets ledende eiendomsselskaper, som blant annet har fått noen av verdens største luksusmerker til å etablere seg i hovedstaden. I tillegg kommer flere av de store huseierne i Bergen for å si noe om sine planer for sentrum. Flere lokale butikkdrivere kommer også for å fortelle om sin hverdag og hva de mener skal til for å gjøre Bergen sentrum enda mer attraktiv.

Handel2016 har som mål å gi deltakerne en bedre forståelse for hva som kreves for å bli en vinner i dagens marked. Konferansen arrangeres i EstateVest-regi, men Bergen Sentrum har vært en sentral støttespiller og medlemmer i Bergen Sentrum AS får delta til redusert pris. Advokatfirmaet Schjødt og DNB Næringseiendom er medarrangører.

Les programmet og meld deg på her: www.estatevest.no/handel2016

Påmelding